Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Garden Seeds >> Content

De beste manier om Groeiende tomatenzaad Start

Wanneer tomaten worden gekweekt in een huis tuin , er is geen argument dat de planten produceren een veel meer smaakvolle vruchten . U kunt doorgaan met het planten van tomaten zaden direct in de tuin elk jaar , maar ze kunnen niet zo efficiënt als je misschien gehoopt groeien. Een alternatief is om het binnenshuis zaden beginnen met een paar eenvoudige materialen. Wat je nodig hebt
Kunststof kwark container
Potgrond
Tomaat zaden
Toon meer instructies
1

Spoel een plastic kwark container , en laat het dan volledig opdrogen . kopen van 2

Vul de bak tweederde vol met potgrond . Voedselrijke potgrond speciaal ontwikkeld voor tomatenplanten is beschikbaar tegen een tuin aanbod op te slaan , of een fundamentele , universele potgrond verkrijgbaar bij de meeste supermarkten is aanvaardbaar .

Bevochtig 3 van de bodem met 2 eetl . water .
4

Poke een vinger drie tot vier keer in de vochtige grond , het plaatsen van een vinger over 1/2-inch diep elke keer .
5

Plaats twee drie tomatenzaad in elk gat , en bedek de gaten met de omringende potgrond . Dit zal de zaden ver genoeg te positioneren in de bodem om voedingsstoffen ontvangen en dicht genoeg bij de bovenkant van de bodem om goed te groeien .
6

Bevochtig de bodem met 1/4 kopje water , en plaats het container op een zonnige , warme omgeving . Na een paar weken zullen de zaden ontkiemen in een tomaat zaailing.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-seeds/1002003642.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.