Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Garden Seeds >> Content

Hoeveel Pepper planten kan je in een grote container

? Container tuinieren is ideaal voor mensen die wensen om hun eigen voedsel te verbouwen , maar missen de tuin ruimte voor een moestuin . Containers kunnen worden vastgesteld op balkons , veranda's of gazons en toe te voegen schoonheid aan een landschap in en verstrekt groenten. De meeste paprika rassen zijn geschikt voor de teelt in containers als ze groeien niet erg groot en zal de container niet inhalen . Controleer het zaad pakket of plantaardige etiket om zeker te zijn degene die je kiest is geschikt voor wordt gepot . Goed verzorgd, een ingemaakte peper zal zo veel vrucht geven als de grond geplant peper. Kies uw container

Uw grote container moet idealiter plastic en gelijk in hoogte en diameter . Plastic houdt water beter dan klei potten zodat je plant droogt niet te snel . Drainage is van het grootste belang . De container moet gaten in de bodem hebben om overtollig water te lopen . U kunt wat glasvezel scherm plaatsen in de pot voor het toevoegen van de bodem om het buiten te houden van het wassen met het overtollige water .
Planting Seeds

Wanneer rechtstreeks zaaien in de grote container wordt aanbevolen om overal van drie tot zes zaden in het midden van de houder voegen . Dek ze af om de op het zaad pakket , meestal rond de 1/4 inch diepte . Wanneer de zaailingen verschijnen , dun ze uit door het afsnijden van de zwakste en kleinste, waardoor er slechts twee of drie zaailingen . Laat deze een beetje meer te laten groeien , zodat u kunt bepalen welke zaailing van de meest krachtige zal zijn . Snijd alle, maar de sterkste zaailing.
Transplanteren Zaailingen

Aankoop transplantaties die sterk en gezond met platte bladeren zijn . Golvende bladeren wijzen op een beendermeel tekort . Plaats een enkele plant in een grote container die minstens 3/4 van een steriele potgrond . De container mag niet minder dan 12 centimeter in diameter . Diervoeders met een verdunde mest mix of wat beendermeel voor de beste resultaten .
Groeiende Peppers

Paprikaplanten zijn enigszins bijzonder over hun groeiomstandigheden . Beperk jezelf tot een plant per container voor het beste resultaat . Zaden ontkiemen als de grond is 80 tot 85 graden Fahrenheit , en ze water en voldoende licht nodig heeft in de vorm van hetzij kweeklampen of een heldere venster dat minimaal acht uur zonlicht per dag levert . Ze kunnen niet buiten worden geplaatst tot 's nachts temperaturen zijn constant 50 graden Celsius of warmer . In warme klimaten , paprika liever schaduw. Als warm genoeg bewaard in een warme huis of binnenshuis , paprika's zijn vaste planten en zal jaar na jaar te produceren .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-seeds/1002003586.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.