Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinmeubelen >> Content

Hoe maak je een houten planter Bereid

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om outdoor planters , van eenvoudige terracotta tot moderne keramische tot klassiek gesneden stenen . Een materiaal mensen soms over het hoofd , uit angst dat het niet in staat zal zijn om het weer te weerstaan ​​of niet goed ouder worden, is hout . Houten containers werken in bijna elke tuin - en hoewel hout heeft de neiging om leeftijd en verslechteren bij blootstelling aan de elementen - op deugdelijke afsluiting kunt uw houten plantenbakken op zoek naar mooi . Wat je nodig hebt : Houten Plantenbak
Wood Sealer
Plastic Plant Liner of Heavy Duty Plastic Drop Doek
Stones of stenen
wasknijpers of bindmiddel clips Schaar
Toon meer instructies
1

Kies het type van de kit die u wilt gebruiken . Plant veilig zeehondenjagers bestaan, maar moet regelmatig opnieuw worden aangebracht . Een eenvoudigere optie is een commercieel type sealer , die langer zal duren. Maar als je deze route , is het belangrijk om uw plantenbak lijn naar de bodem binnenkant te beschermen tegen de agressieve chemicaliën . Kopen van 2

Breng de sealer aan uw plantenbak . Bedek zowel de buitenkant en de binnenkant , en vergeet niet om de vacht van de bodem ook. Zorg ervoor dat zakken , knopen en hoeken te dekken om lekkage te voorkomen in het hout .
3

Na aanbrengen van een laag of twee , laat de sealer 24 uur drogen . Test dan een klein gebied door nat te maken met een paar druppels water . Wacht een paar minuten om te zorgen dat de sealer werkt en het water is niet
4

wordt geabsorbeerd Als je ging met de plant -safe sealer , uw plantenbak is klaar . Maar vergeet niet dat je moet de sealer reapply in een paar maanden , dus aan de binnenkant kan nuttig zijn wanneer het tijd is om de binnenkant van de planter Overschilderbaar . Om een voering te maken , volg dan de onderstaande stappen .
5

Commercial sealer wordt aanbevolen , zodat de planter is makkelijker te legen en sluit ergens langs de weg . U kunt plastic plant liners te gebruiken van een tuin aanbod centrum , of als u geen kunt vinden om uw plantenbak passen, kunt u stukken van zware kunststof kleding knippen .
6

druppel doeken gebruiken , snijd een stuk plastic groot genoeg om de binnenkant van de plantenbak dekken . Snij een paar gaten in de bodem van de voering voor drainage . Lijn de plantenbak met de plastic en houd de voering op zijn plaats voor het moment met wasknijpers of bindmiddel clips . Knip de voering zodat het enkel de bovenkant van de bak bereikt . Bekleed de bodem van de bak met stenen , die zal helpen voorkomen dat uw drainage gaten verstopt raakt .

Vul
7 met grond. Houd het niveau van de bodem ongeveer een centimeter onder de liner aan water of bodem te voorkomen morsen over . Verwijder de clips . Je bent helemaal klaar .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1002041211.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.