Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinmeubelen >> Content

Hoe te Outdoor Shoji schermen Koop

Shoji schermen blijven een traditioneel element in het Japans decor . Ze spelen een rol in openlucht in Japan op dansen, boeddhistische ceremonies en processies . Amerikaanse huizen nemen Shoji schermen voor hun veelzijdigheid . Shoji schermen zijn voorzien van rijstpapier in houten kozijnen, die licht door laat . De term " Shoji " verwijst naar rijstpapier , hoewel Shoji - stijl schermen zijn gemaakt in zijde en kunststof . Sommige winkeliers gebruiken de term " Shoji scherm " te verwijzen naar andere vormen van kamerschermen en scheidingswanden . Met een basis plan kunt u een outdoor scherm te kopen om uw behoeften. Wat je nodig hebt
Rolmaat ( optioneel ) op Notebook en pen
Toon meer instructies
1

Bepaal uw behoeften voor het scherm. Meet het oppervlak te screenen , indien nodig . Noteer indien het scherm moet een minimale hoogte , zoals vijf meter , om te functioneren als een privacy- scherm. Let op elke breedte eis. Kopen van 2

Contact lokale winkels die tuinmeubilair en grote retailers dragen in het voorjaar als de zomer goederen krijgen gevuld. Outdoor schermen hebben de neiging om een seizoensgebonden product en kan moeilijk te vinden in de off - seizoen. Shop online : zoek onder " outdoor Shoji scherm , " " privacy-scherm " en ' room divider . "

Controle 3 de materialen van schermen die u overwegen te kopen en vergelijk de prijzen . Voor buiten , zijn de meest duurzame schermen gemaakt met fade - en schimmel -resistente stof of hars , bestemd voor gebruik buitenshuis . Traditioneel hout en rijstpapier Shoji schermen kon goed voor een patio of dek , al zullen ze krijgen verweerd .
4

Contact makers van custom Shoji schermen wanneer de specifieke stijl en afmetingen die u nodig heeft niet beschikbaar in een kant en klare scherm. Bijvoorbeeld, voor schuivende Shoji schermen op privacy toe te voegen aan de hot tub en kleedruimtes , Portland Shoji Screen adviseert verzenden afmetingen en een tekening , en biedt een keuze van de materialen aan te geven voor uw project .
5

Maak uw uiteindelijke selectie en krijgen een kopie van het terugkeerbeleid en de verwachte leveringsdatum .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1002040969.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.