Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinmeubelen >> Content

Cement Urnen & Planters

Een tuin of terras krijgt onmiddellijk een gevestigde, Oude Wereld kijken wanneer een cement urn of plantenbak wordt toegevoegd . Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten , evenals materiaal variaties , cement urnen en plantenbakken bieden functie en schoonheid aan uw huis en het landschap . Meer te leren over de beschikbare types kan u helpen de juiste keuze voor uw behoeften te kiezen . Gebruikt

Cement urnen of planters hebben verschillende toepassingen voor zowel huis en tuin . Ze kunnen planten , bloemen en zelfs bomen houden in tuinen of op terrassen of dekken . Vormsnoei zijn frequente bewoners in cement tuin urnen . Sommige urnen zijn ideale birdbaths , en anderen zijn de juiste diepte en grootte van paraplu's houden bij de voordeur . Anderen kunnen een te gebruiken in een grotere badkamer te gastendoekjes houden . Maar fungerend als schepen is niet hun enige functie . Vaak wordt een cement urn van planter zit gewoon leeg in een tuin of huis , zoals alleen decoratie. Dit wordt meestal gedaan met twee identieke urnen die worden geplaatst op een loopbrug , entree of andere architectonische details aan te vullen. Zakelijke pleinen gebruiken vaak meerdere enorme urnen naar het huis van bomen om een meer natuurlijk gevoel om concrete ruimtes expansieve toevoegen.
Styles

Rond, vierkant en rechthoekig zijn de meest voorkomende vormen voor cement urnen en plantenbakken . Maar alleen de vorm is niet het uiterlijk van een urn te definiëren . Sommige hebben decoratieve volants op hen , terwijl anderen hebben leeuwenkoppen gelijkmatig verdeeld rond de randen . Geschulpte ontwerpen sieren anderen , terwijl weer anderen hebben een duidelijke Griekse uitstraling. Fleurs - de- lis , kammen en emblemen zijn te vinden op anderen , waardoor de gevestigde look die cement urnen bieden . Sommige zijn ondiepe kommen , terwijl anderen zijn rechthoekig .
Maten

Cement urnen en bloembakken komen in een verscheidenheid van formaten , met enkele kleine genoeg te hangen een vensterbank en een aantal groot genoeg om full-size bomen te planten in het even welke grootte mal kan worden gemaakt ; Daarom kan elk formaat plantenbak of urn worden gecreëerd .
Duurzaamheid
Urnen kan duren voor vele levens

Cement urnen en planter zijn zeer duurzaam en zich over verschillende levens . Veel nieuwere cement urnen en plantenbakken zijn gemaakt van vezelversterkt beton , waardoor ze een grotere bestendigheid tegen weersinvloeden in extreme temperaturen geeft . De buitenkant kan worden geschilderd , gebeitst of gelakt voor extra bescherming tegen de elementen . Veel planters en urnen van kleur veranderen na verloop van tijd , als een verblijf buiten leent ze een verweerde afwerking die bijdraagt ​​aan de gevestigde look.
Nadelen

Planters en urnen gemaakt van cement kunnen breken als ze worden omgestoten . Ze kunnen zelfs barsten in extreme temperaturen , of als er water in de urn bevriest . Door hun constructie , ze zijn erg zwaar , dus een paar mannen en een goede dolly of twee nodig zal zijn voor grotere urnen worden geplaatst of verplaatst bewegen . En de meest voor de hand liggende nadeel ? De prijs . Ze zijn gebouwd om lang mee , dus verwacht te betalen voor die functie . Prijsstelling begint bij rond de $ 60 en kan gemakkelijk klimmen in de duizenden voor de grotere stukken . En vergeet niet om factor in de verzendkosten , zoals de meeste hebben door vracht truck worden geleverd aan uw huis of bedrijf .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1002040919.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.