Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinmeubelen >> Content

Plant Decorating Ideeën voor een Antieke Naaimachine

antieke naaimachines misschien niets meer dan junk voor sommigen , maar ze zijn kleine tuin decoratieve schatten aan anderen. Er zijn tal van interessante planten ideeën met behulp van antieke en gerecyclede voorwerpen die anders zouden worden beschouwd als afval. Antieke naaimachines bieden een van de meest uitstekende en charmante manieren om te planten . Antieke naaimachines met roestig ijzer en oud hout zal een natuurlijk organisch decoratief tintje aan een anders saaie achtertuin of binnenruimte. Plant Drawers

Benut elke lades de naaimachine zou kunnen hebben als het planten potten . Het laden kan uit het lichaam van de machine worden verwijderd en afzonderlijk gebruikt, of kan eenvoudig worden geopend en gepot met planten en kruiden en weergegeven in de tuin . U kunt ook afzonderlijke antieke naaimachine laden weer te geven als interieur in het huis. Zij zijn perfect als opslag containers in een woonruimte of kantoor , en kan dienen als een kruid container in de keuken . Zorg ervoor dat u een plastic zak te plaatsen in de lade als een liner bij het gebruik ervan als een pot. Kleine cactus en klimop planten doen het goed in kleine wijken en zijn zeer geschikt voor dit soort planten .
Antieke Naaimachine Plant Stand

antieke naaimachines zijn niet zo gemakkelijk te vinden als ze ooit waren . Gelukkig , kan antieke naaimachines nog te vinden in tweedehands winkels, loodsen , garage sales en antiekwinkels . Gebruik een geliefd antieke naaimachine in de tuin om potplanten en interessante steen collecties tonen . Ontbreekt de bovenkant van de machine , gebruik dan een plaat van steen naar de potplanten te houden .
Antiek Naaimachines als Decoraties

antieke naaimachines waren vaak gemaakt van ijzer en gemaakt om lang mee . Hoewel sommige antieke naaimachines niet kan worden gebruikt als een pot voor een plant , kunnen ze nog steeds buiten of binnen een installatie scherm weergegeven . Plaats de machine in een saaie hoek van een tuin en versier rond het met kleine planten die de aandacht zal vestigen op het zonder te verbergen . Gebruik planten en kruiden in 2 - inch potten , zoals een miniatuur cactus of gewoon - geplant zonnebloemen . Andere kruiden en groenten , zoals munt of tomaten , zijn opties ook ; maar zorg ervoor dat ze te verplaatsen wanneer ze groot genoeg zijn om de naaimachine te verbergen groeien . U kunt ook de naaimachine en omgeving draperen met klimop of wijnranken zodat de machine lijkt doordrenkt met de plant leven . Nogmaals, de naaimachine niet verbergen door gebruik van te veel wijngaarden .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1002040787.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.