Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinmeubelen >> Content

Sandbox Cover Ideeën

Bij elke goede sandbox moet een goede zandbak deksel komen . Als uw zandbak niet gedekt is , kunnen regen en vocht de zandbak te gaan en ervoor zorgen dat het zand naar binnen om samengeklonterd en ongeschikt voor spel geworden . Bovendien kan een open sandbox ook een uitnodiging voor dieren , zoals katten , zich binnen ontlasten , die mogelijk uw kind blootstellen aan parasieten . Gelukkig kunt u gemakkelijk een zandbak deksel met materialen die u misschien al hebt. Kinderzwembad

Als je het zwembad een oude plastic kind u niet meer gebruikt , zet hem in een zandbak te dekken, stelt het Recycling Revolutie website . Zet gewoon het zwembad ondersteboven en plaats deze op de zandbak . Gebruik verf of permanent markers om het zwembad te verfraaien . Als u zich zorgen over het zwembad afblazen van de doos zijn , stapelen een paar stenen of cement blokken op de top van het zwembad. Het plaatsen van het zwembad op de top van de sandbox voorkomt het zand uit te blazen en zullen bugs en ​​andere ongewenste gasten houden van binnenuit komen .
Tarp

Hoewel het misschien niet zijn de meest esthetische optie , een tarp is een geschikte keuze voor een zandbak deksel . Lag een zeil over de zandbak en plaats stenen of cement blokken in het midden te houden van weg te blazen . Je moet ook bakstenen of blokken plaats langs de randen van het zeil die rusten op de grond . Daarbij wordt voorkomen dat dieren stiekem onder het zeil en het invoeren van de zandbak . Plaats de stenen of blokken dicht genoeg bij elkaar om ongewenste dieren te houden van het kruipen of lopen tussen hen en het invoeren van de zandbak . Overweeg het gebruik van verf op het zeil om decoratie en kleur toe te voegen aan het deksel .
Lattice of Multiplex

Een stukje vakwerk maakt een uitstekende sandbox te dekken, adviseert de Bob Vila website . Als u geen rooster hebben , gebruik dan een stuk triplex plaats . Beide kunnen houden de zandbak bedekt . Lattice en multiplex zijn meestal verkrijgbaar bij de bouwmarkt . Meten eenvoudig uw zandbak en kies een stuk triplex of rooster , dat is even groot , of knip het stuk zodat het past . Gebruik verf of krijt op de rooster of hout te versieren , indien gewenst.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1002040759.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.