Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinmeubelen >> Content

Plannen over hoe je een Plant standbouw

Plant staat verheffen planten uit de grond voor een visueel aantrekkelijke uiterlijk en te laten voor enige vrije hoogte onder de pot voor de afwatering . Hoewel de fabriek staat kan worden gekocht in een verscheidenheid van stijlen , het bouwen van je eigen kunt u het uiterlijk van uw smaak en behoeften aanpassen . U kunt een eenvoudige 12 -inch - tribune vierkant met grenen planken en een paar tools te bouwen . Wat je nodig hebt Pagina 2 hoek klemmen
8 grenen planken , 1 - op - 4 - inch , 12 cm lang
2 grenen planken , 1 - op - 12 - inch , 12 cm lang
2 - inch houtschroeven
boor
1/4-inch boor
Phillips -head boor
24 -inch staafklem
hout stopverf ( optioneel ) op verf of beits ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Clamp twee grenen planken bij elkaar, zodat ze een L - vorm als je kijkt op hen neer . U wilt de planken sloot langs de lengte van de planken aan de benen voor de standaard vormen. Gebruik de hoek klemmen aan de bovenkant en onderkant van de planken om ze veilig te houden . Kopen van 2

Boor vier pilot- gaten , met behulp van de 1/4-inch boor , die gaan van de buitenkant van een raad door de zijkant van het andere bord . Plaats 2 - inch hout schroeven in elk gat en rijden ze op zijn plaats met behulp van een kruiskop boor . Sink de schroefkoppen net onder de oppervlakte van het hout .
3

Herhaal stap 2 en 3 voor de overige grenen planken , wat een totaal van vier L - vormige poten .
< br > 4

Maatregel 2 centimeter van het einde van elke pine bord . Markeren de plek op elk bord met een " X " Plaats twee markeringen op elk bord , precies 2 centimeter van elk uiteinde . Centreer de markeringen op het bord en ze te scheiden 1-2 centimeter . Dit zijn de locaties voor de schroeven om de grondslagen voor de stand ondersteunen .
5

Plaats een grenen planken dus het ligt met een van de rijen van markeringen op een van de benen . Houd de plank om het been met een 24 -inch staafklem .
6

Boor een gat door de grenen planken op de "X" en in de grenen planken . Plaats en rijden de 2 - inch hout schroeven door de planken en in de plank , met de schroefkoppen vlak onder het oppervlak van het hout .
7

Herhaal stap 5 en 6 voor de andere drie poten , en voor het vastzetten van de poten aan de tweede plank .

Bedek 8 de schroefgaten met hout stopverf , indien gewenst. Verf of beits de stand indien gewenst.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1002040665.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.