Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinmeubelen >> Content

Hoe te smeedijzeren of Metal tuin potten of Fire Pits Kopen

De gloeiende warme sintels van een achtertuin vuur bij elkaar te brengen familie en vrienden voor rustige gesprekken , koken en een dosis van sereniteit . Backyard branden kunnen worden opgenomen in een schoorsteen , in de grond vuurkorven of draagbare vuurschalen . Draagbare Fire Containers

Fire potten of kommen komen in twee stukken, die de kom eenvoudig te legen maakt en het is draagbaar. Een andere optie is een houtgestookte haard gemaakt van klei die warmte efficiënt uitstraalt . Decoratieve tafels met een brand pot in het centrum kan ook worden geleverd met een deksel te gebruiken als een tabel als deze niet wordt gebruikt voor brand
Fire Pit

Vuurkorven komen . in hoogte vanaf het maaiveld tot bar hoogte en zijn gemaakt van steen , tegels en bakstenen . Brand ringen zijn zwaar metalen ringen acht centimeter lang die direct ingesteld op de grond en ze hout te verbranden. Een brand huis is een vierkante metalen afgeschermde structuur die hout brandt en kan worden bekeken van alle kanten.
Accessoires

Fire screens houden gloeiend hete as van de stijgende op de hete lucht en sommige steden moeten nemen . Vuurkorven kan worden uitgerust met een rooster voor het koken en propaan voor een natuurlijke gashaard .
Aankoop

Aankoop vuur containers van lokale tuincentra . Voor meer opties , FirepitUSA.com is een grote online retailer die vele bijzondere stijlen draagt ​​en in middelen wordt hieronder weergegeven.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1002040599.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.