Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinmeubelen >> Content

Hoe te Buiten zitplaatsen met planters Build

Een stoel met ingebouwde plantenbakken is een handige aanvulling op elke buitenruimte . U krijgt het nut van extra zitplaatsen , evenals een aantal nieuwe planters te pronken met je favoriete bloemen , kruiden of struiken . Het bouwen van je eigen stoel en plantenbak unit is een project zelfs de meest - houtbewerking uitgedaagd kan bereiken , en je zal waarschijnlijk een hoop geld besparen zelf te maken in plaats van het kopen van een in de winkel . Wat je nodig hebt
Meetlint
2 - bij-2 hout
Saw
Level
G - klemmen
Boor
8 bouten en bijbehorende moeren
Wrench < br > 2 - door - 3 hout
3 1/2-inch dekschroeven
Toon meer instructies
1

Koop twee houten plantenbakken dat ongeveer 20 centimeter hoog en bij zijn minimaal 12 centimeter breed . kopen van 2

Meet de breedte van de planters . Als de plantenbakken naar binnen onder een hoek onderaan , neemt de breedtemaat van 3 cm onder de rand van de bak .

Knip
3 twee stukken van 2 bij 2 hout de lengte van de breedte van de meting die u hebt gemaakt . Deze hout stukken zijn de kikkers voor het ondersteunen van de zitting tussen de planters .
4

Klem een klem aan een zijde van elk planter , 3 centimeter onder de rand . Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de schoenplaten plat .
5

Boor vier pilot- gaten door elke klem en door de planters . De pilot gaten moeten worden gedimensioneerd voor bouten die lang genoeg is om te gaan door de klem en de planter kanten zijn . Bevestig de klampen aan de planters met bouten . Draai de moeren van de bouten met een sleutel aan de binnenkant van de planter .
6

Meet hoeveel latten van 2-bij - 3 hout kan passen tussen de klampen, waardoor een 1/4-inch tussen latten . Snijd zoveel lamellen als kan lang passen op de cleat tot 40 inch .
7

Plaats de latten tussen de twee planters , met de 3 -inch eindigt zittend op de klampen en vlak tegen de planter zijkanten . Zet elke lamel met een 3 1/2-inch dek schroef door elk uiteinde van de lat op de klampen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1002040477.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.