Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> tuinmeubelen >>

Hoe om gewicht toevoegen aan een Outdoor Umbrella Base

Outdoor paraplu kan zeer waardevol zijn bij het ​​harde licht van de zomerzon wordt te veel voor een outdoor bijeenkomst , picknick of lunch . Helaas kan de wind schade aanrichten op een outdoor paraplu , waardoor het omvallen . Met een beetje vindingrijkheid , kunt u gewicht toevoegen aan dat outdoor paraplu basis, zodat u uw middag evenement te genieten zonder zorgen over paraplu storingen , zelfs met een milde tot matige wind. Wat je
Cinder blok nodig
Verf
Zandzakken
Zand
touw en nylon banden
Toon meer instructies
Cinder Block Method
1

Regel uw paraplu basis in de positie die u wilt dat het is. Vlakke ondergrond het beste werkt. Kopen van 2

Schilder een sintel blok om de kleur van uw paraplu basis overeenkomen . Als je artistiek bent , verf verschillende patronen op de betonblokken en paraplu basis voor extra flair . U kunt sintelblokken kopen bij de meeste huis en tuin winkels.

Schuif 3 de bladeren blok over de paraplu basis, zodat de buis die de paraplu houdt steekt door een van de gaten in de as blok . U kunt een sintel blokkeren gebruiken met een of twee gaten erin .
4

Pas de betonblokken zodat het rust stevig op de paraplu basis. Geef de paraplu basis een shake om ervoor te zorgen dat de betonblokken niet te veel verschuiven .
5

Steek de paraplu in de basis en borgen.
Sandbag Methode
6

Plaats uw paraplu baseren op een vlakke ondergrond en situeren waar u zou willen zijn .
7

Vul twee zandzakken , elk ongeveer de helft van de grootte van uw paraplu basis, met zand . Zandzakken kunnen worden gekocht bij de meeste hardware of huis en tuin winkels. Kies zandzakken die de kleur van uw paraplu base zo goed mogelijk . U kunt de zandzakken schilderen indien nodig.
8

Schik de zandzakken op de top van de paraplu base , een aan elke kant van de buis die de paraplu dia's in .
9

Gebruik een dunne nylon touw of band om de zandzakken vast aan de basis, en elkaar . Kies touw of nylon banden die overeenkomen met de kleur van uw paraplu basis en van de zandzakken .
10

Steek de paraplu in de basis en zet hem vast .

Stof om te gebruiken voor Patio Paraplu

Het kiezen van een stof voor een patio paraplu dienen grotendeels gebaseerd op de heersende weersomstandigheden van het gebied , de frequentie van het gebruik , budgettaire overwegingen en garanties. Esthetiek en grootte zijn andere factoren ter overweging . Oplossing geverfd acryl algemeen de duurste optie , dit materiaal is de meest duurzame en staat goed aan regen , wind en zon. - Oplossing g

Meer dan ooit