Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> tuinmeubelen >> Content

Hoe op te lossen Bubbles in de Hot Tub

Bubbles, of schuimige schuim , zijn een gemeenschappelijk bubbelbad probleem . Ze worden veroorzaakt door te veel vaste stoffen, zoals water - chemicals , opgelost in water het bad is . Deze vaste stoffen , waaronder ook dingen zoals wasmiddel residu , haarverzorgingsproducten en body lotions of crèmes die vergoten is van mensen , staan ​​bekend als TDS . De TDS vasthouden om de luchtbellen die door de jets in het bad , aan de oppervlakte van het water en opbouwen . Om het water schoon te houden , moet u de vaste stoffen houden zich ophoopt. Wat je nodig hebt
Hoogwaardige hot tub chemicaliën
Anti - schuim product
Baseball cap of haar baret
Wasmachine
Toon meer instructies
1

Kies hoogwaardige hot tub chemicaliën in plaats van goedkope merken die vulstoffen bevatten , die kan toevoegen aan de bel probleem . Volg de instructies en gebruik de juiste hoeveelheid . Te veel chemicaliën kan leiden tot ophoping van TDS .

Clean 2 of vervang de filters iedere keer dat je water - zorg chemicaliën toe te voegen aan de hot tub . Een efficiënte filtering systeem zal helpen bij het verwijderen van de opbouw veroorzaakt door de chemicaliën .

Verwijder 3 en vervang een derde van het water in de hot tub elke maand. Volledig uitlekken en vul al het water om de drie maanden .
4

Gebruik een anti - schuim additief dat is ontworpen voor hot tubs . Volg de aanwijzingen van de fabrikant om de beste resultaten te krijgen . Dit product zal helpen voorkomen dat de bubbels van de vorming , alsmede verwijderen bestaande schuim .
5

Neem een ​​douche voordat u de hot tub gebruiken om vuil , zweet en elke huidverzorgingsproducten te verwijderen . Of niet de huid producten , waaronder deodorant , van toepassing voor het gebruik van het bad . Als je deodorant moet toepassen voordat je in het bubbelbad , gebruik zo weinig mogelijk .
6

Launder badpakken die je draagt ​​in de hot tub zonder gebruik van wasmiddel. Dat zal helpen spoel de resten van het reinigingsmiddel uit de stof , zodat het niet terecht in het bad water .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1002003412.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.