Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Iron Arbor Zorg

Een prieel is een boog geplaatst in de tuin toe te voegen aan het decor en geven klimplanten een aantrekkelijk huis . Priëlen zijn gemaakt van hout of ijzer . Een houten prieel zal rotten of uit elkaar breken met het gebruik , maar een ijzeren prieel zal overleven door stormen en jaren van gebruik zonder angst te hoeven vervangende onderdelen of plaag sprays . Het bouwen van uw eigen ijzeren prieel bespaart geld en is een eenvoudiger manier om het prieel met ingewikkelde details met hout zou niet toestaan ​​ontwerpen. Wat je nodig hebt
50 voet warmgewalst staal
Potlood en papier
Propaan smederij
Hacksaw
Tang
Anvil
Tabel vise
Ball peen hammer
propaantoorts
Toon meer instructies
1

Ontwerp een ijzeren prieel op een stuk papier. Teken de gehele prieel in een foto en maak de aparte , close-up foto's van de details van het ontwerp , zoals een eventuele ijzer bladeren of ijzer bloemen je wilt in het prieel ontwerp. Tack deze foto's aan de muur in uw werkgebied als referentie tijdens het werken . Kopen van 2

Verwarm uw propaan smederij tot 1.800 graden Fahrenheit .
3

Cut 50 voet van warmgewalst staal in twee 14 - voet secties en het resterende bedrag in 1 - voet secties met behulp van een ijzerzaag .
4

Verhit een 1 meter doorsnede van staal in de propaan smederij tot 1.800 F houden de stalen met een tang . De stalen zullen wit zijn als het de juiste temperatuur heeft bereikt .

Pound
5 de verwarmde staal op het aambeeld met een bal peen hammer in de vorm eerder besloten in de tekening . Gebruik de punt van het aambeeld om gebogen sier- ontwerpen te maken en gebruik maken van het hoofd van het aambeeld te vlakken het staal.
6

Verhit de uiteinden van de versierde deel van staal 1800 F in de smidse door te oordelen het gedeelte met een tang .
7

pond de verwarmde uiteinde van de decoratieve sectie om een ongerept 1 meter doorsnede van staal tot de staven aan elkaar zijn versmolten . Dit zal niet veel meer dan vijf slagen te nemen met de bal peen hammer .

Doorgaan 8 pond uit de decoraties voor de ijzeren prieel maken van 11 decoratieve onderdelen .
9

verhit een uiteinde van elke 11 decoratieve secties 1800 F in de propaan smederij .
10

Pound de verwarmde uiteinden van de decoratieve onderdelen loodrecht op een van de 14 - voet bars van warmgewalst staal met behulp van de bal peen hamer bij 1 meter intervallen beginnend 1 voet van het ene uiteinde .
11

de vrije uiteinden van de decoratieve onderdelen met een propaantoorts Verwarm tot 1800 F. Pound deze uiteinden aan de tweede 14 meter bar van warmgewalst staal op dezelfde 1 - voet intervallen als op de eerste 14 meter bar .
12

Verhit de twee 14 - voet bars in het midden om 1800 F en buig de bars in de afgeronde hoek besloten eerder in de tekening .

Schilderij Metal Mesh Terrasmeubilair

metalen gaas patio meubels zijn duurzamer dan plastic of houten meubels en kan zelfs laatste door meerdere generaties . Echter , een nadeel hebben ze de verf schillen en chip tijd , die vocht en de ontwikkeling van roest maakt . Als uw metalen gaas terrasmeubilair een beetje versleten is op zoek , alles wat je nodig hebt is een beetje verf om het te herstellen in een prachtig deel van uw outdoor d

Meer dan ooit