Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bloementuin >> Content

Camelia Bush Problemen

Camellia struiken, die betrekking hebben op de theeplant , meer dan 256 soorten . De planten maken opzichtige siergewassen in tuinaanleg vanwege hun dichte gebladerte en bloemen in een waaier van kleuren . Alle soorten van de plant afkomstig zijn uit Azië en worden gebruikt in de Chinese en Japanse keuken . Camellia struiken maken winterharde , weinig onderhoud en gemakkelijk te kweken planten. Sommige aandoeningen , ziekten en plagen invloed camelia struiken en hun gezonde ontwikkeling remmen. Klimaat -Related Disorders

Extreme kou oorzaak camellia knoppen te laten vallen voordat rijpen in bloemen. Te veel zonlicht veroorzaakt zonnebrand en camelia bladeren zien zwak met bronzen patches. Het bieden van onderdak met behulp takken of bladeren tijdens extreme klimaten voorkomt klimaatgerelateerde schade .
Chlorose

Chlorose optreedt in camelia struiken om vele redenen . Sommige struiken lijden aan een genetische aandoening, de zogenaamde veroudering resulteert in chlorose . Uitdroging , overmatige wateroverlast als gevolg van slechte drainage en alkalische bodem voorkomen dat de bus van het krijgen van de benodigde ijzer en andere voedingsstoffen uit de bodem . Proper water , riolering en toepassen van geschikte meststof lost enkele problemen veroorzaakt chlorose in camelia struiken .
Blight

Wanneer deze ziekte beïnvloedt camelia struiken , kleine , gele vlekken verschijnen en de bladeren groeien zwak en beginnen te vallen . Een soortgelijke plaag optreedt op camellia bloemen , waardoor donkere vlekken op de bloemen die zich verspreiden , het draaien van de hele bloem bruin. Snoeien het besmette gebied en het verwijderen van planten rond de struik waardoor verhoogde luchtcirculatie helpt de problemen op te lossen .
Afsterving Stem Canker

afsterving steel kanker is een ziekte die de bladeren veroorzaakt te verwelken en vallen. De ziekte kan zich verspreiden en doden van de gehele plant . Het snoeien van de totale getroffen gebied helpt om de plant te genezen .
Fungus

Verschillende soorten schimmels vallen de wortels . Een aanval op de wortel is moeilijk op te sporen . Tegen de tijd dat het wordt ontdekt , kan de gehele plant verwelkt . Voorkom schimmel aanvallen door het verstrekken van een goede drainage en het vermijden van natte grond .
Plagen

Insecten genaamd thee schaal voeden zich met de plantensappen aanwezig in camelia bladeren. Wasachtige coatings De volwassen insecten ' hen te beschermen tegen insecticiden . Steken dubbelzijdige tape rond de stengels van de getroffen camelia struiken voorkomt dat de insecten van het bereiken van de bladeren van de planten . Insecticide toepassingen doden jonge insecten voordat ze zich ontwikkelen de wasachtige jas .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/flower-garden/1002039726.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.