Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bloementuin >> Content

Hoe maak je een huis van buiten met bloemen te versieren voor de winter

landschap Winter's kan lijken kleurloos en somber vergeleken met de briljante bloei van de zomer, maar buitenkant van uw huis niet hoeft te doen zonder bloemen in de winter . Klimaten met milde winters hebben verschillende bloem geschikt voor koude maanden . Als je lijden door temperaturen onder nul en sneeuw de hele winter , kunt u kunstbloemen gebruiken om buiten te versieren . Opzichtige Heesters

Niet alle struiken nemen dutje een lange winter . Groenblijvende struiken voegen een vleugje groen aan uw winterlandschap . Sommige van die groenblijvende struiken produceren ook bloemen tijdens de wintermaanden , het toevoegen van een decoratieve uitstraling aan buitenkant van uw huis . De Leatherleaf Mahonia ( Mahonia bealei ) is een groenblijvende struik die groeit in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 6 tot en met 9 . Het produceert gele bloemen aan zijn groenblijvende bladeren fleuren in de late winter en het vroege voorjaar . Winter jasmijn ( Jasminum nudiflorum ) kan groeien ofwel als een wijnstok of struik met overhangende takken in USDA zones 6 tot en met 10 . Gele bloemen groeien op de winter jasmijn in de late winter . De Jelena toverhazelaar ( Hamamelis x intermedia ' Jelena ' ) is een vaste plant struik met winter bloeit USDA zones 5 tot en met 8 . De bloemen hebben golvende bloemblaadjes in een diep oranje tot koperkleur en te groeien in de winter op de kale takken van de struik .
Frigid bloemen

Als u een kleinere plant uw winter buitenkant versieren wilt, kunt u een paar bloemen die bloeien zelfs in de winter te vinden. Sommige bloemen kunnen groeien in de grond als je in een klimaat met zachte winters wonen . Een andere optie is om de bloemen te planten in potten . Dit geeft u meer controle over plaatsing en stelt u in staat om de bloemen te verplaatsen om ze te beschermen tegen extreme winterweer . De kerstroos ( Helleborus niger ) is een voorbeeld van een vaste plant bloem die bloeit in de winter in een warm klimaat of in de late winter tot het vroege voorjaar in een koud klimaat . Het groeit in USDA zones 3 tot en met 8 . Trailing Lantana ( Lantana sellowiana ) bloeit de hele winter in USDA zones 9 tot 11 . Zijn lavendel bloemen groeien goed in de winter bloempotten .
Frosty Fakes < br >

Als je leven niet in een winterhardheid zone die winter bloem groei mogelijk maakt , wanhoop niet . U kunt nog steeds een bloemen, decoratieve uitstraling met behulp van gedroogd of kunstbloemen . Wanneer u kunstplanten gebruiken , bent u niet beperkt tot de bloemen die groeien in uw zone . U ook knip de planten zorg. Een winter krans met gedroogde bloemen is een passende manier om de buitenkant van uw huis te versieren . Een ander idee is om pijnboomboegen gebruiken in een bloempot om rechtop groen creëren . Tuck in kunstmatige bloemen en bessen gedurende de dennentakken om kleur toe te voegen aan de outdoor winter display.
Winterlandschap Regeling

Tuinders vaak behandelen winter bloemen in het landschap als ze doen zomer arrangementen. Plant struiken in de buurt van het huis om de winter kleur toe te voegen aan dat deel van het landschap . Gebruik bloempotten of urnen uit uw zomer eenjarigen om uw winter bloemen te planten . Schik de potten te midden van de struiken of in de buurt van je voorste ingang. De kleurrijke potten vestigen de aandacht op uw voordeur voor de winter beteugelen beroep . Kies plekken die worden beschermd tegen sterke , koude winter wind .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/flower-garden/1002039707.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.