Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bloementuin >> Content

Wat is een goede afwerking rond een Flower Bed

? Een bloem bed is een persoonlijke verklaring . Het is uw manier van het toevoegen van kleur en interessante planten om uw landschapsarchitectuur . Zoals bij elk home- improvement project , een tuin vraagt ​​een finishing touch volledig te zijn . De versiering rond uw bloembed zal niet alleen uw tuin er professioneel uitzien , maar het kan ook helpen de kleuren in uw bloemen meer op te vallen . Aarde en Mulch

Mulch is een bruinachtige organisch materiaal dat meerdere doelen kan dienen in uw tuin . Leg je het langs de bovengrond te helpen erosie te voorkomen , leveren de bodem met voedingsstoffen en helpen om de grond vochtig . De bruine kleur van mulch maakt de kleuren van uw planten te onderscheiden . Als je graaft een kleine geul rond uw bloem bed , dan heb je een gebied waar de mulch aan het groene gras op een grens. Het contrast in kleuren helpt een goed gedefinieerde grens te creëren rond uw bloemperk.
Schermen

Sommige bloembed trim is praktische dan decoratief. Als u in een gebied waar wilde dieren zich voeden met uw bloemen te leven , dan de trim je nodig hebt is de tuin draad hekwerk. Dit is een goede trim te voorkomen dat de dieren eten van uw planten en gravende in uw tuin aan de wortels van je planten eten ook . Afrastering materiaal moet openingen van een inch of minder . U kunt decoratieve gaas hekwerk , dat ook het werk zal doen krijgen . Uw hek moet 24 centimeter boven het oppervlak en begraven in de grond gedurende ten minste vier centimeter naar gravende dieren te ontmoedigen .
Sierlijsten

Decoratieve bloem bed trim kleine plastic of houten hekjes , kleurrijke rotsen of stenen muren . Gebruik een decoratieve versiering die past bij de rest van uw tuinaanleg . Wilt u kleurrijke rotsen gebruiken , overweeg dan zachtere kleuren zoals licht bruin of grijs , zodat de kleuren in uw planten te onderscheiden .
Andere planten

One bloembed grens idee is om planten te gebruiken als versiering rond de tuin . Kleine struiken die zijn bijgesneden tot korte of strak gegroepeerde bloemen van dezelfde soort blijven kan een contrast met de rest van uw tuin te creëren . Vermijd het gebruik van bloemen van verschillende kleuren als uw grens , want dat zal in combinatie met de rest van uw tuin en niet fungeren als scheiding tussen uw bloemen en uw tuin .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/flower-garden/1002003256.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.