Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> bloementuin >>

Hoe maak je een Japanse tuin te creëren in een kleine patio

Maak een andere wereld binnen uw eigen achtertuin door gebruik te maken patio ruimte om een Japanse tuin te bouwen . Japanse tuinen dienen als vrijplaatsen voor spirituele retraite en bezinning , en deze tuinen zijn dan ook doordrenkt van de natuur . Gebruik maken van diverse natuurlijke items bij het ontwerpen van uw tuin, zoals stenen en keien , waterpartijen en kleine bomen . Als u het maken van uw tuin op een terras , vasthouden aan kleinere installaties zoveel mogelijk voor container en planter doeleinden. Wat je nodig hebt
Japanse bomen en grote planten
Trellis
Climbing plantenrassen
Rotsen en stenen
Siergrassen
Bodembedekkers
Japanse bloemen en struiken
Boeddhabeelden
Stone lantaarns
Water feature
Toon meer instructies
1

lijn de omtrek van de patio met grotere Japanse planten en bomen , zoals de haarmos boom , bloeiende kersenbomen , Japanse esdoorns , gingko bilboa en bloeiende abrikoos . Dit zal bijdragen aan het creëren van de illusie van afzondering , ook al is het een kleine ruimte . Kopen van 2

Verwerk een hekwerk voor klimplanten zoals kamperfoelie , jasmijn , groenblijvende clematis , klimop en bougainvillea . Gebruik de tralies tussen grotere planten rond de omtrek van uw terras indien gewenst toe te voegen aan het gevoel van afzondering .
3

rotsen en gladde stenen van verschillende grootte Voeg rond uw terras , de Japanse tuinen zijn gewoonlijk voorzien veel stenen , keien en rotsen om verschuivingen te maken in de hoogte . Gebruik keien potplanten , als stapstenen , of als natuurlijke stoelen of barrières te huisvesten.
4

Gebruik siergrassen in een of meer hoeken van de patio , zoals Japans bos gras of Japanse tempel gras. Voeg bodembedekkers indien gewenst , vooral als je wilt een beetje begroeid , natuurlijk effect te creëren en geen planten groeien over uw terras stenen erg. Ideeën voor bodembedekkers omvatten Iers mos , rock tuinkers , kamille , violet , Sint Janskruid en jeneverbessen .
5

Place extra bloemen en struiken rond uw aangewezen tuin zoals gewenst , zoals azalea's, rododendrons , kruidachtige pioen en clivia . Omdat je werkt met een terras , op zoek naar kleinere struik rassen die past in grote plantenbakken en containers . Schik sommige planten en struiken rond en op rots en stenen indien gewenst. Als u een ruimte van dezelfde soort plant of bloem, vergeet niet om ze groeperen in oneven getallen om symmetrie te vermijden ; Japanse tuin principes dicteren dat het oog moet blijven bewegen rond de tuin , het creëren van een geestelijke zin van de beweging.
6

Voeg extra elementen aan uw tuin , zoals Boeddhabeelden , stenen lantaarns en waterpartijen . Waterpartij ideeën geschikt voor kleine ruimtes omvatten water harpen of kleine fonteinen .

Hoe bouw Brick plantenbakken

Brick bloembakken kan een substantiële en weerbestendige container bieden . Er zijn veel voordelen aan bakstenen bloembakken in dat ze zorgen voor een goede groeiomstandigheden door woonkwaliteit bodem in een gebied dat geschikt is voor tuinen kunnen zijn . Ze kunnen ook worden geconstrueerd op een wijze aanbrengen van de omgeving met verschillende vormen . De hoogte kan worden gevarieerd , en kun

Meer dan ooit