Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> bloementuin >>

Wat is het doel van Plant Food

? Kunstmest wordt vaak genoemd plantaardig voedsel , want het levert essentiële voedingsstoffen die je planten nodig hebben om te gedijen . Planten zetten zonlicht om voedingsstoffen als goed, maar ze zijn niet in staat om dit effectief te doen als hun wortels niet genoeg worden toegevoerd aan de juiste blad groei te ondersteunen . Het voeden van uw planten is het belangrijkste in het voorjaar , wanneer ze ontwaken uit een winterslaap . Waarom Gebruik Plant Food?

Wanneer planten gaan slapende of verlaten hun groeiseizoen in de winter , ze niet veel voedsel nodig . Zij maken gebruik van voedselreserves in de wortels in leven te blijven in de koudere maanden . Als ze beginnen te ontluiken en te groeien , ze gebruiken de rest van die reserves om nieuwe bladeren die kan beginnen absorberen zonlicht blussen . Zonder een toevloed van voedsel voor de wortels , de planten hebben moeite het groeien en het opbouwen van nieuwe reserves voor de volgende winter .
Voedingsstoffen

Fertilizer biedt doorgaans drie belangrijke voedingsstoffen aan planten : stikstof , fosfor en kalium . Deze helpen ondersteunen bladgroei , bladkleur , bloei groei en fruit ontwikkeling . In kleinere hoeveelheden , planten ook extra voedingsstoffen zoals calcium , zwavel , ijzer en magnesium , die zijn opgenomen in de meeste plantaardige voedingsmiddelen . Plantaardig voedsel wordt geleverd met verschillende niveaus van deze voedingsstoffen , dus check de labels voor een overzicht van welke planten het voedsel is ontworpen voor .
Signs of niet genoeg voedsel

Wanneer planten zijn enkele jaren oud , ze niet zo veel kunstmest als nieuwere planten nodig . Jonge planten gedijen op de juiste wijze gevoed . Zonder voldoende voedsel, planten hebben de neiging om groeistoornissen vertonen in vergelijking met hun mogelijke hoogtes en minder bladeren dan normaal . De bladeren kunnen ook geel of groen met gebieden van geel zijn. De bladeren kunnen vallen , de plant verder te beschadigen door het niet mogelijk is om voedingsstoffen te vergaren van de zon. Als u een van deze symptomen opmerkt , is het tijd om uw installatie te voeden .
Wanneer Feed

Elke plant heeft andere voedingsbehoeften , maar ze hebben allemaal kunstmest nodig hebben in de voorjaar na uitputting van hun reserves de winter . Sommige hebben ook goed doen met een schot van plantaardig voedsel in het begin van de herfst , als ze beginnen met het opslaan van reserves voor de volgende winter . Groenten en planten die de hele zomer bloeien vaak behoefte aan meer mest dan andere planten , vaak om de vier tot zes weken . Overbemesting kan een aantal van dezelfde symptomen veroorzaken als een gebrek aan voedsel , of het kan de groei zo veel dat de plant zijn normale latentie fase niet betreden stimuleren. Dit kan ertoe leiden dat de plant om te sterven toen de eerste vorst raakt . Volg de instructies van de meststof label om u te helpen bepalen wanneer , naast de lente , moet je planten te eten .

Wat voor soort planten of bloemen groeien aan vallen door de Winter

? Niet alle bloemen en struiken ophouden bloeiende tijdens de herfst of winter . Vaste planten en eenjarigen tonen sprays van bloemen in goud , roest en blanken . Heesters dragen scores van bessen onder de grauwe luchten . Bollen sturen de eerste bloemen van het jaar door de sneeuw . Voorbedachtheid en planning houd je tuin kleurrijk , zelfs in de koudste maanden . Vaste planten Asters , guldenr

Meer dan ooit