Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> tafels >>

Cool Effects voor sloophout Tafels

Terwijl sloophout staat bekend om zijn karakter , mooie onvolkomenheden en ongebruikelijke markeringen , wilt u misschien uw sloophout tafel was een beetje meer van een centraal punt of conversation piece . Als u wilt een aantal onverwachte rente en coole effecten toe te voegen aan uw sloophout tafel , heb je tal van mogelijkheden. In feite kun je onbevreesd zijn bij het werken met sloophout , omdat eventuele fouten die je maakt zal alleen maar versterken het karakter ervan .
Heldere Vlekken

Denk aan het kleuren van uw sloophout tafel in een onverwachte kleur , zoals lime groen , fel oranje of hot pink . Wild gekleurde hout vlekken laten een lichte pop van kleur toe te voegen aan uw kamer zonder die van de prachtige natuurlijke nerf van sloophout van uw tafel . Vlekken op uw tafel één kleur , of als het is gemaakt van meerdere planken of willekeurige stukken , overweeg vlekken verschillende stukken willekeurig in verschillende kleuren en het verlaten van een aantal planken ongekleurd .
Schrijnende

Terwijl uw sloophout tafel heeft waarschijnlijk al een bepaalde hoeveelheid schrijnend , een zwaar noodlijdende stuk maakt een opvallende brandpunt. Voeg spijker gaten in willekeurige groepen en patronen , maken deuken door het verslaan van je tafel met een hamer of een groot stuk van de zware keten , en zand randen en gebieden die van nature het meeste slijtage . Maak je geen zorgen over het verwijderen van vlekken of chippen verf. Dit draagt ​​bij aan de verontruste blik en de charme van uw sloophout tafel .
Crackle Finish

Een kraakte afwerking is een andere manier om nog meer structuur en karakter toe te voegen aan uw sloophout tafel. Verf of beits een basislaag , gelden crackle medium , breng daarna een top coat en kijken als het knettert , het onthullen van een glimp van de basislaag eronder. Bij de keuze van base coat en top coat kleuren , kunt u naar de traditionele of zo wild als je wilt . Experiment op hout kladjes om de kleurencombinatie je de voorkeur geeft .
Decoupage

De schoonheid van het sloophout ligt vaak in zijn onvolkomenheden , graan , fading en markeringen . Indien echter , je bent niet gek over de algehele look van kaal hout van uw tafel of als het heeft ongewenste vlekken , brandwonden en krassen kunt u alle of delen van het hout met decoupage dekken. Voor een moderne look , gebruiken pop art behang, cadeaupapier of ansichtkaarten. Voor een antieke look , schuren antiek winkels voor oude foto's , kaarten of prenten uit boeken .
Stenciling

De industriële look en sloophout gaan hand in hand . Als u houdt van die blik , maar uw tafel ontbreekt , het toevoegen als jezelf. U kunt altijd gebruik maken van een verwachte zinnen zoals & quot; deze kant up & quot ; of & quot; speciale aflevering & quot . ; Echter , het onverwachte is altijd leuker en origineel. Zoek een woord of zin die betekenis heeft voor u of is een inside joke onder vrienden of familieleden . Aantallen , vooral wanneer voorafgegaan door de afkorting & quot ; Nee & quot ;, een authentieke sfeer . Stencil uw woorden of getallen met verf of beits , en zand als het droog is om het een versleten look. Onvolledige woorden of zinnen geplaatst in een out - of-the -way plek op uw tafel kijken meest authentieke .

Vorherige Seite No
Eenvoudige instructies over hoe je een Vanity Table Zorg

U kunt een prachtige kaptafel te maken van een kleine tafel vind je op een werf verkoop of rommelmarkt. Om uw eigen kaptafel bouwen vanuit het niets , dan kunt u de materialen die u nodig hebt bij de meeste bouwmarkten te vinden. Geprefabriceerd gedraaide poten en beugels zijn goedkoop en eenvoudig te monteren op een stuk van het midden- density vezelplaat ( MDF ) . Volg deze instructies voor het

Meer dan ooit