Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> tafels >>

Hoe maak je Bronze Paint een metalen tafel

Toevoegen bronzen verf op een metalen tafel die is hergebruikt of om het uiterlijk aan uw interieur passen updaten Refinish . Deze doe-het - zelf-project heeft tijd nodig om de tafel , waaronder het schuren en het vullen van de oppervlakte voor te bereiden. U moet dit doen bij het werken met het metalen oppervlak om oxidatie te voorkomen dat verpest de tafel . Voltooi het werk in een goed geventileerde ruimte en uw huid te beschermen tegen agressieve chemicaliën . Met een beetje inspanning en elleboog vet , zul je een stuk dat zal duren voor de komende jaren hebben .
Wat je nodig hebt
Schuurpapier
Zachte doek
Beschermende handschoenen
Metal oppervlakte primer
Bronze metallic spuitlak
Instructions
1

Reinig het oppervlak van vuil en verwijder alle losse verf vlokken .
2

Sand het tafeloppervlak met een medium -grade schuurpapier . Als de tabel is roestig, verwijder de roest met een kwast , schuurpapier of zuur oplosmiddel .
3

Reinig het oppervlak met een vochtige doek om het stof van de schuurpapier verwijderen. Laten drogen .
4

Als de tafel is gemaakt van gegalvaniseerd metaal , reinig het oppervlak met thinner of oplosmiddel dat is ontworpen om de olie coating verwijderen. Gegalvaniseerd metaal is metaal bedekt met een dun laagje zink . Deze coating helpt corrosie te voorkomen , maar moet worden verwijderd om de nieuwe verf te houden .
5

Breng de primer aan de tafel . Kies de juiste metaalprimer soort , gebaseerd op de vraag of de tafel is verroest of heeft een schoon oppervlak . Als de tabel uit een ferrometaal ( bevat ijzer ) , zal roesten . De primer remt corrosie. Als u niet zeker weet wat voor type metaal de tafel is gemaakt van , testen van het oppervlak met een magneet . Als een magneet wordt aangetrokken tot de tafel , het is gemaakt van ferro- metalen .
6

Spuit de tafel met de bronzen metallic lak . Laten drogen volgens de aanwijzingen van de fabrikant . Breng een tweede laag , indien nodig.

Hoe te Gebogen tafelpoten te maken van multiplex

toevoegen gebogen poten van een tafel is een fundamentele methode van het toevoegen van een artistieke bloei . Of u nu de bouw van een nieuwe tabel of het vervangen van de benen op een oude, kun je gebogen benen te maken van multiplex . Deze poten kunnen worden aangepast aan elke grootte en vorm die je wilt met een lintzaag . Een enkel blad van triplex zal opleveren vele benen , zodat u een paar o

Meer dan ooit