Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> tafels >>

Kan een salontafel Hoogte hoger zijn dan een Couch

?

Koffie tafels serveren een aantal functies in een woonkamer of den en zijn er in vele verschillende maten en stijlen . Echter, ondanks de verscheidenheid aan tafels beschikbaar, een algemene richtlijn bestaat : De bank moet hoger zijn dan de salontafel staan ​​. Gelukkig zijn er oplossingen die u in staat om deze regel wanneer de noodzaak zich voordoet om te krijgen .
Standard Hoogte

Standaard -sized salontafels meestal te meten tussen de 16 tot 18 centimeter hoog en soms tot 21 centimeter . Echter, als je problemen hebt met het bepalen van de exacte hoogte van uw salontafel , Apartment Therapy raadt je niet meer dan een 4-inch hoogteverschil tussen de zitting van de bank en de salontafel te hebben. Idealiter zal de salontafel gelijk in hoogte aan kussens van de bank te zijn.
Bijzettafeltjes Vs. Salontafels

Sommige verwarring kan bestaan ​​over de verschillen tussen de juiste hoogte van uw salontafel verzen van de hoogte van het einde tafel , waardoor het moeilijk voor u om een ​​salontafel van de juiste hoogte te kiezen. Als algemene regel , het einde tafels staan ​​meestal hoger dan de salontafel , en elk stuk moet in verhouding staan ​​tot de stukken rond het. Terwijl de juiste hoogte voor het einde tafels is meestal niet hoger dan de arm van de stoel of bank , de juiste hoogte voor de salontafel is kussen hoogte . Om evenredig kijken naar deze stukken , vermijd een salontafel die hoger zijn dan de bank meet .
Solutions

Omdat de salontafel dient vele functies in een ruimte , je ' ll vereisen soms een die hoger is dan de tafel heb je nu staat . Je hebt verschillende opties voor u beschikbaar in deze situaties . Als u nodig hebt om de salontafel te gebruiken als een eettafel , scoot de tafel uit de buurt van het meubilair , en de plaats kussens rond de tafel voor een Aziatische stijl tafelschikking . Een in hoogte verstelbare salontafel - ook wel een lift boven tafel - biedt u met een andere optie . Deze tabellen verhogen of verlagen van de salontafel naar de hoogte die u nodig heeft voor de activiteit .
Tips

Als u van plan bent over het kopen van een nieuwe salontafel , bestaan ​​er een aantal andere richtlijnen in Naast hoe groot een salontafel moet staan ​​. De lengte van de salontafel moet meten de helft van die van de bank , en in een kleine woonkamer of studeerkamer, ronde tafels beter werken dan vierkante degenen. Deze stijlen nemen minder ruimte in en hebben minder kans op iemands knie hobbel in die krappe ruimte .

Unieke Koffietafel Ideeën & Ontwerpen

Als u van plan te verhuizen binnenkort , of net genoeg van de salontafel in de woonkamer of in de lounge , kan nu de tijd om te overwegen om een ​​nieuwe. Terwijl het formaat van een salontafel is een lang , rechthoekig oppervlak rust op vier poten , zijn er vele unieke salontafels ideeën en ontwerpen die u kunt gebruiken om uw ruimte te geven een exotische of intrigerende blik . Zorg ervoor dat d

Meer dan ooit