Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> tafels >>

Marmeren tafels Vs. Hout

Met zo veel verschillende tafels op de markt , of het nu een eettafel of salontafel , cocktail tafels of bijzettafel , kan het moeilijk zijn om de juiste tafel te vinden. Gooi in verschillende materialen , zoals marmer bouw of houtbouw , en de taak kan worden ronduit moeilijk geworden . Voordat u begint met een shopping inspanning, is het het beste om de verschillende materialen te onderzoeken om te bepalen welke het beste past bij de behoeften van de eigenaar en wil .
Marble Table

Vaak is aan de prijzige einde , marmeren tafels stralen elegantie en verfijning in de woning . Tafels gemaakt van marmeren platen hebben de neiging om verschillende randen hebben : afgeschuind , afgeschuind of afgerond . Afgeronde is een gebogen rand , terwijl de schuine en afgeschuind zijn vormen van randen die verschillende hoeken voorzien . Bij het winkelen voor een marmeren tafel , is het belangrijk om een ​​hand te lopen over de top te voelen voor eventuele scheuren , graszoden of andere misvormingen , zoals deze kunnen slechte kwaliteit marmer geven .
Wood Table

Houten tafels zijn zeer veelzijdig . Ze kan eenvoudig zijn of ze kunnen worden ingewikkeld met de hand gesneden . Er zijn veel verschillende soorten hout die gebruikt kunnen worden , waardoor elke tafel een unieke uitstraling. Hout kan ook worden geverfd , gebeitst of links natuurlijk om een ​​verscheidenheid van esthetiek overeenkomen .
Gelijkenissen

Zowel marmer en harde houtsoorten zijn duurzaam om dagelijkse taken te weerstaan ​​, zoals het doen van huiswerk aan de tafel of het werken aan een tekening project . Marmer komt in een verscheidenheid van kleuren en hout kan worden geverfd of gekleurd om een ​​verscheidenheid van kleuren , waardoor ze relatief gelijk qua maat . Sommige zachtere houtsoorten zoals grenen , kunnen gemakkelijk beschadigd . Marmer , wordt een zachtere steen kan ook gemakkelijk beschadigd , zoals krassen en vlekken verrassend eenvoudig . Zowel houten tafels en marmeren tafels regelmatig onderhoud nodig . Voor houten tafel , kan deze regelmatig betekenen afdichten het hout te beschermen tegen verschillende elementen , zoals lekkages . In marmer, dit betekent ook regelmatig afdichten of polijsten om de steen te beschermen tegen schade.
Verschillen

Houten tafels zijn veel gemakkelijker te bouwen en , indien gewenst , kan een amateur houtbewerker bouwen van een aangepaste tabel aan zijn behoeften. Hout is gemakkelijk verkrijgbaar bij de plaatselijke lumberyards en exotische soorten kunnen ook speciale besteld worden . Ondertussen , marmer is niet voor de doe-het - zelver en vereist de vaardigheden van een professional. Bovendien moet marmer op maat worden besteld via steengroeven of door stenen aanrecht sales centers . Tenslotte kan hout worden teruggewonnen en hergebruikt voor andere projecten in combinatie met andere stukken hout , maar zodra marmer wordt gesneden in een bepaalde vorm of afmeting , het kan alleen worden kleiner gesneden en niet nood- hergebruikt voor andere projecten , zoals werkbladen .

Hoe te Lijn de Slate Bovenkant van een Biljart

uitlijnen leisteen top van een biljarttafel kan een tijdrovend project. Het doek voelde bedekken en rails zal moeten worden verwijderd . De meeste tops drie afzonderlijke stukken leisteen en ieder zal moeten worden geëgaliseerd en geplaatst precies naast elkaar . Met geduld en de juiste tools kunt u de tafel net zo vlak als een professional kan. Wat je nodig hebt Level Bijenwas Ratchet en stopc

Meer dan ooit