Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> tafels >>

Hoe maak je een kaart tafel Bar Hoogte verdienen met PVC

Card tabellen bieden een gemakkelijk toegankelijke , goedkope en handige manier om een tijdelijke oppervlak waarop te dineren , te kaarten of serveren van voedsel te voorzien . Echter , ze alleen komen in een standaard tafelhoogte dat veel lager is dan de standaard bar hoogte , waardoor het onhandig en onprofessioneel te gebruiken als een bar voor een speciale gebeurtenis . Gelukkig, PVC pijp biedt een goedkope oplossing voor dit probleem bij het snijden van een bepaalde grootte en gebruikt als risers .
Wat je nodig hebt
PVC pijp
Saw , hetzij elektrisch of met de hand
marker
Instructions
1

Meet uw PVC pijp tot 40 centimeter , dat is standaard bar tafelhoogte , mark en herhaal tot je hetzelfde aantal gemeten PVC pijp als de benen van uw kaart tafel . Maak een merkteken op elke pijp voor hoe ver naar beneden en hoe breed brace de tafelpoot is .
2

Snijd de PVC-buis op de 40 centimeter lengte en snijd een gleuf voor montage rond de kaart tafelpoot bretels. Hierdoor kunnen de leidingen helemaal schuiven tot aan de onderkant van de tafel , het toevoegen van de stabiliteit .
3

ieder Vouw de poten van de tafel en zitten in de bijbehorende PVC pijp schede. Zorg ervoor dat elke poot past precies in de brace gleuf om ervoor te zorgen dat het waterpas staat en stabiel .

Wood filler , ook wel hout vloeibaar hout of epoxy , wordt gebruikt om hout scheuren en chips repareren

Hoe een chip op de hoek van een houten tafel Repair . Houtpasta Twee onderdeel oplossing die bij menging kan worden gegoten en geschuurd om de vorm van een ontbrekend stuk hout , zoals een chip. Het repareren van een hoek chip op een houten lijst lijkt op het repareren van een rand chip , maar omdat de chip is op een hoek zal steun onder de reparatie totdat de vulstof begint te stollen . Wat je A

Meer dan ooit