Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> tafels >>

Hoe maak je een Leaf Butterfly Table dat zal niet dicht Fix

Een vlinder blad tafel slaat de uitbreiding blad onder de tafel zelf , met behulp van een scharnierend mechanisme om het blad te verhogen bij het trekken van de tafel helften uit elkaar om de lengte van de tafel te verhogen . Met een vlinder blad tafel , hoef je niet naar het blad op te slaan of ga op zoek naar het wanneer u de tabel wilt vergroten. Als de tabel niet zal sluiten , kan het scharniermechanisme worden gebogen of beschadigd . U mag in staat zijn om het blad zelf op te lossen als de scharnieren niet zijn gebroken . Een gebroken blad kan de vaardigheden van een timmerman nodig hebben om te herstellen .
Wat je nodig hebt
Tangen
Spray smeermiddel
Schroevendraaiers
Instructions
1

Verwijder alle items uit de bovenkant van de vlinder blad , ook het tafellaken .
2

trekt deze naar de beide smalle einden van de tabel de helften ontgrendelen om een gat aan elke kant van het creëren vlinder blad in het centrum . De twee uiteinden van de tafel moet naar buiten worden getrokken voor de vlinder blad te bedienen .
3

Schuif omlaag in het midden van de vlinder blad waar de twee helften samen te voegen . Bij normaal gebruik , het blad vouwt naar beneden met de twee uiteinden bleek opwaartse als de vleugels van een vlinder . Als het blad niet sluiten , gaan met de probleemoplossing .
4

Crawl onder de tafel om de vlinder mechanisme inspecteren. Controleer de metalen scharnieren voor zichtbare tekenen van schade .
5

Loosen , maar verwijder deze niet , de schroeven waarmee de scharnieren aan de tafel zijkanten vasthouden . Met de extra beweging die het losdraaien van de schroeven zal bieden , kunt u in staat om te bepalen waar de vlinder scharnieren vastzit .
6

Stel een gebogen vlinder scharnier voorzichtig met een tang om het mechanisme rechtzetten dus het zal werken . Als het blad eerder was gedwongen , of de twee tafel helften werden tegen elkaar geschoven voordat het blad helemaal is gevouwen onder de tafel , kunnen de scharnieren worden gebogen .
7

Sproei het smeermiddel aan de metalen pin in het midden van elke scharnier . Werk het scharnier heen en weer om de beweging te herstellen.
8

Draai het scharnier schroeven met een schroevendraaier.
9

Duw zachtjes in het midden van de vlinder blad aan vouw de twee helften naar beneden naar de gesloten , opknoping positie .
10

Schuif de twee helften van de tafel in elkaar totdat ze elkaar in het midden .

Hoe maak je herconditioneringsmodus een Butcher Block Table

Of uw slager blok tafel is gloednieuw of een antieke gevonden verborgen in een tweedehands winkel , het is veel werk om de tafel op zoek naar groot . Tabellen moeten schoon worden gehouden en regelmatig worden geolied . Als uw tabel is niet goed verzorgd en is gekleurd , bekrast of broos kijken , kunt u uw slager blok tafel reviseren en maken het er zo goed als nieuw. Wat je nodig hebt Metalen sc

Meer dan ooit