Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> tafels >>

Hoe te verwijderen Ringen Van Hout

Of uw decoreren smaak rennen naar de Vroege Amerikaanse garage sale of luxe on - of-a -kind invoer , kan lelijke water ringen op uw houten tafels ertoe leiden dat u te happen in horror . Gelukkig zijn er manieren om zich te ontdoen van ringen achtergelaten door onvoorzichtige mensen . Volgens een kolom in Good Housekeeping geschreven door Heloise ( een van de meest bekende namen in advies voor het huishouden ) mayonaise en sigaret of sigaar as kunt u ontdoen van de vervelende ringen . Er zijn ook alternatieven voor het polijsten van uw fijne hout met voedingsmiddelen, zoals het gebruik van een föhn . Wat je nodig hebt
pluisvrije katoenen doek
Echte mayonaise
sigaret of sigaar as
föhn
Kleine kom of maatbeker
Lepel
Citroenolie meubels spuiten

Toon meer instructies
Stijgende temperatuur
1

Bepaal of de ringen zijn zwart of wit uiterlijk . Witte ringen zijn een goed teken ; deze geven aan dat het water een of andere manier heeft gekregen in het kader van de afwerking van het hout, maar heeft nog niet gekregen in de feitelijke hout. Zwarte ringen geven aan dat het water heeft gekregen in het kader van de afwerking en gedrenkt in het hout eronder , die een " chemische reactie " in het hout die je misschien nooit uit veroorzaakt. Kopen van 2

Plug in en zet uw föhn . Gebruik de laagste kookstand en continue beweging van de lucht over de ring . Houd de föhn minstens zes centimeter van het tafeloppervlak .

Voorzichtig buff 3 het gebied met een zachte , droge doek . Als u geen verbetering ziet , verkoop overgaan tot de mayonaise methode .
De Mayonaise Methode
4

Maatregel twee eetlepels mayonaise in een kom en meng er twee eetlepels van sigarettenas . Wikkel een niet-pluizende doek om twee vingers en gebruik het om ongeveer 1/4 van de mayo /asmengsel halen .
5

Wrijf de mayo mengsel in de tabel met behulp van kleine cirkels met lichte druk . Je kan hebben om dit te doen een paar keer voordat je resultaat ziet .

Laat
6 de mayo mengsel op de ring voor twee uur als Stap 2 geen resultaat opleverden . Controleer regelmatig om ervoor te zorgen dat het mengsel niet uitdroogt . Als het droogt , gewoon van toepassing meer van het mengsel erover om het vochtig te houden .

Veeg
7 van de mayo mengsel met de doek en reinig de tafel . Spray citroenolie meubelwas op de tafel en buff lichtjes met de doek .

Vorherige Seite
Hoe maak je een tabel maken uit een Drum

nieuw doel geven een oude object en om te zetten in iets nuttigs en ​​nieuw is een dankbare taak te volbrengen . Drums zijn er in verschillende maten en vormen , van het brede bass drum gebruikelijk in fanfares om de hoge, smalle conga in Latin muziek . Draaien oude trommels in einde tafels , nachtkastjes en salontafels kan een muzikaal thema toe te voegen aan een kamer. Wat je nodig hebt Meetlin

Meer dan ooit