Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> tafels >> Content

DIY Folding Work Table

Crafters , klusjesmannen en drukke gezinnen kunnen altijd gebruik maken van een eigen werkplek voor projecten , zelfs als er geen extra ruimte in een traditionele tafel of werkbank te zetten . De eenvoudige oplossing is een opklapbare werktafel dat wordt geopend voor gebruik en opvouwbaar voor opslag . Voor een interessante doe-het -zelf- weekend project , het bouwen van een draagbare opklapbare tafel , een permanent geïnstalleerd aan de muur bevestigd of de ingebouwde opklapbare tafel , of een kleine klaptafel lade voor kleinere projecten . Een opvouwbare werktafel maakt goed gebruik van kleine of ongebruikte ruimtes . Draagbare klaptafel

Bouw een lichtgewicht , draagbare opklapbare tafel met twee stukken van geschuurd triplex scharnierend samen in het midden , uitklapbare poten , en een gemonteerde handgreep voor het dragen . Krijgen hardware thuis centra of uit geborgen meubels zoals tafels kaart . Krijgen plannen en ideeën van timmerwerk boeken in de bibliotheek of online . Dek de tafel met gevoerde doek voor een meer decoratief oppervlak .
Wand klaptafel

Voor gebieden met voldoende ruimte aan de muur , maar niet zo veel vloeroppervlak , montage een klaptafel aan de muur is een handige oplossing . Bouw de grootte tafel nodig met behulp van lichtgewicht materialen , scharnier de benen en tafelrand die neerklappen , en zet de tafel ondersteunt om spijkers in de muur voor een praktische en toegankelijke werkruimte .
ingebouwde klaptafel

Meer tussenliggende klusjesman en timmerwerk vaardigheden die nodig zijn om ervoor te zijn een ingebouwde opklapbare tafel , maar zijn ook de extra inspanning waard . Zoals ingebouwde boekenkasten en kasten , ingebouwde uitklapbare tafels zorgen voor een afgewerkte look een praktisch meubel . Sommige gipsplaten en wandafwerking vaardigheden kan de klaptafel passen in de muur in plaats van op zit . Kastdeuren kan verder camoufleren de tafel .
Kleine klaptafel

Monteer 15 korte planken van ceder hout met een aantal schroeven en scharnieren voor een grote 36 - inch met 24 -inch klaptafel om buiten te gebruiken op het dek of patio . Bouw een set van vier bijpassende kleine klaptafels te gebruiken op barbecues en externe partijen of om te geven als een geschenk. Eenvoudig timmerwerk vaardigheden en instrumenten , zoals een boormachine , een hand of tafel zag , een schuurmachine of gewoon schuurpapier en een meetlint zijn alles wat je nodig hebt om deze praktische tafel te maken.
Klaptafel /Muur opknoping

Bouw een tafel die wordt geactiveerd op de muur , met de benen die plat op de rand van de onderkant van de tafel omlijsten vouwen, zet een grote foto op de onderkant van de tafel en het kan verdubbelen als een ingelijste muur hangen . Lichtgewicht materialen en een aantrekkelijke verf baan maken dit klaptafel /fotolijstje een echt leuk en uniek doe-het - zelf-project .
Drop Leaf Werk Tafel

het aanbrengen van een vallen blad werktafel aan de zijkant van een opbergkast kan een pop-up en opslag -away werkoppervlak te creëren om te gebruiken wanneer het nodig is. U kunt een tafelblad dezelfde grootte hechten als de zijkant van de kast met scharnieren en bevestig opvouwbare poten eronder met scharnieren en ondersteunt om de tabel in te vullen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/tables/1002039576.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.