Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> tafels >>

Hoe te Verkleuring Get Off een eettafel

Diners kan een eettafel verkleuren door morsen of brandwonden , maar kleine reparaties of reiniging kan de verkleuring te verwijderen . Voor het beste resultaat , het reinigen van de tafel of zo snel mogelijk weg te vegen morsen. Voorkom burn schade door gebruik Standaards voor warme gerechten . De werkwijze van herstel of renovatie afhankelijk van de oorzaak van de verkleuring . Grote schade kan eisen dat de gehele bovenste worden afgewerkt thuis of door een professional. Wat je nodig hebt
Polijstdoek
Soft - pluizende doek
Lijnolie
poedermelk Rottenstone meubelonderdelen vlek marker
Zeer fijn staalwol
Huishoudelijke ammoniak
Iron
Toon Meer instructies
Alcohol-en andere vlekken
1

Buff enige restant van de vloeistof of vlekken weg met een schone, zachte doek . Solliciteer lijnolie met een zachte doek en buff rond de omtrek van de vlek naar binnen werken . Kopen van 2

Breng een paar druppels van huishoudelijke ammoniak reinigingsmiddel om een schone doek en wrijf de vlek licht als de vlek blijft .

Meng 3 een pasta van poedervormige Rottenstone , die zal fungeren als een schuurmiddel , gesmeerd met een paar druppels lijnolie . Breng de pasta op een zachte doek en wrijf zachtjes in de richting van de nerf , als de vlek nog steeds .
Burns en Krassen
4

Schraap een verbrande opp met behulp van de saaie kant van een boter mes in zachte , snelle , herhaalde bewegingen .

Buff
5 de schade van de brandwond of de kras met behulp van zeer fijne staalwol in een zachte cirkelvormige beweging.

6

Solliciteer stainable houtpasta volgens de instructies van de fabrikant als de resulterende depressie is diep genoeg om gezien te worden . Zand eenmaal uitgehard , en buff het hele gebied met fijn staal hout te helpen bij het mengen .
7

Breng een meubel touchup vlek marker om het gebied als nodig is om het hout vulmiddel dekken.


water ringen
8

Veeg vlekken en condensatie weg zo snel mogelijk naar wit water ringen op het tafelblad te voorkomen of te minimaliseren .
9

Solliciteer meubels Pools naar het water ring .
10

Breng lijnolie met staalwol en buff lichtjes in de richting van de nerf van het hout als het water ring blijft . Veeg olie onmiddellijk weg met een zachte, schone doek .
11

Drop huishoudelijke ammoniak op een zachte, schone doek en van toepassing indien het water ring blijft .
12

Vouw een zachte , schone , niet-pluizende doek in vieren tot een dikke barrière . Leg de doek op het water ring . Druk in een warm , niet heet , ijzer op de vlek doek .
13

Wrijf het gebied met een poetsdoek of meubelwas en buff toepassen met een zachte doek .


Hoe je draagbare massagetafels Bouwen

Na een lange dag op het werk , zelfs de meest flexibele en gezonde mensen zouden kunnen profiteren van een massage . Lange uren van het zitten in ongemakkelijke bureaustoelen kan de nek , schouders en rug overbelasten. Met een draagbare massagetafel , kunt u de beurt met je vrienden en familie het verstrekken ontspannende massages . Ze zijn veel goedkoper te bouwen dan om te kopen . Met een paar m

Meer dan ooit