Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> tafels >> Content

Hoe u uw oude Koffietafel Upgrade met Peel - N - Stick Vinyl Tile

Het upgraden van uw oude salontafel is een kosten - effectieve manier om een ​​volledig nieuwe meubel maken zonder veel kosten. Het aanpassen van uw salontafel met schil -n- stok vinyl tegels helpt je snel de look die u wilt bereiken . Peel - n - stok tegels zijn zelfklevend en vereisen geen extra lijm . Deze tegels plakken stevig op de meeste vlakke oppervlakken en zijn zeer moeilijk te verwijderen . De tegels zijn meestal 12 bij 12 cm in het vierkant en worden verkocht in een verscheidenheid van ontwerpen en kleuren . Dit peel - n - stok ontwerp methode werkt goed op houten salontafel tops. Wat je
Wax nodig markering potlood en Universeel mes of schaar
Toon meer instructies
1

Begin opmaken van uw patroon . Als uw tafelblad maatregelen perfect met de grootte van de tegels , leg de tegels uit de bovenste rand van de tafel en werk je weg naar buiten en rond de tafel totdat het bedekt ; kont de randen van de tegels tegen elkaar , zodat ze zullen worden knus en opgesteld .

Als uw tegel past niet in de top van de tabel perfect , start uw tegel plaatsing uit het midden van de tafel . Nadat u uw tegel plaatsen in het centrum , meten rond het centrum tegel om ervoor te zorgen dat het gebied rond het is zelfs aan elke kant. Gebruik je wax markering potlood referentielijnen rond het centrum tegel te maken, zodat je weet waar het te plaatsen. Schik de tegels rond het centrum tegel en markeer waar de tegels moeten worden gesneden ; Snijd de tegels met het mes of schaar voordat u hen lag . kopen van 2

Verwijder het papier voor elke tegel een voor - een - keer , waardoor de lijm. Leg de tegels op de top van de tabel , het plaatsen van elke tegel waar u het wilt permanent .

Butt 3 elke tegel tegen elkaar , en lijn ze gelijkmatig , zodat je duidelijk kunt zien het patroon /ontwerp van de tegel . Druk langzaam op elke tegel naar beneden in de bovenkant van de tafel om ervoor te zorgen dat het stevig vastzit . Veeg eventuele lijmresten van de tegels en geniet van uw nieuwe salontafel .


From:http://tuin.98905.com/furniture/tables/1002039513.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.