Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> tafels >> Content

Hoe maak je een ronde eettafel Extend

Het toevoegen van een tijdelijke top om uw ronde tafel zal u toelaten om comfortabel plaats aan meer gasten . Met een tijdelijke tafelblad , kunt u veilig de grootte van uw tafel met maximaal 25 procent . Dit zal u toelaten om een tafel 4 meter diameter om te zetten in een tabel 5 meter diameter , om uw capaciteit van acht verhogen tot 10 . Wat je nodig hebt
3/4-inch multiplex
Punaise
String
Marker
Jigsaw
Router
Schuurpapier
Tabel pad
Antislip plank liner
Toon meer instructies
1

meet de diameter van uw huidige tabel . Uw tijdelijke tafelblad kan een diameter van 1,25 maal deze meting of minder . Kopen van 2

Teken uw nieuwe tabel op de multiplex met een string kompas . Bind een pen met een uiteinde van een touwtje en overstag het andere uiteinde naar het midden van de multiplex met de pen helft van de diameter van de nieuwe cirkel weg van de boeg. Teken de cirkel , waardoor de snaar strak op elk moment . Knip de cirkel met een decoupeerzaag .

Rout
3 de buitenkant van de cirkel tot een gladde , afgeronde rand te creëren. Deze stap is optioneel , maar het zal helpen verlichten de slijtage van uw tafelkleed en zal de rand van de tafel meer comfort voor uw gasten .
4

Schuur de randen om splinters te voorkomen en dragen op je tafelkleden . Bescherm uw huidige tafelblad met een pad of zware doek. Leg een groot stuk antislip plank liner op de tafel om te voorkomen dat de nieuwe top uit te glijden .

Center 5 de nieuwe tafelblad op uw oude tafel . Zorg ervoor dat de nieuwe top is perfect gecentreerd om kantelen te voorkomen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/tables/1002039496.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.