Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> tafels >> Content

Hoe maak je een salontafel met wielen maken

Een verrijdbare salontafel werkt goed als je wilt een flexibele leefruimte hebben . Als u de ruimte in de voorkant van de bank voor het uitoefenen , het spelen van interactieve video games of ontvouwen een sleeper bed nodig heeft, dan kunt u gemakkelijk de salontafel uit de weg . Niet alleen heeft deze salontafel hebben wielen , het heeft ook een ingebouwde opslagruimte voor uw favoriete boeken , dvd's of decoratieve objecten. U kunt de grootte van de tabel aan te passen aan uw behoeften aan te passen door gebruik van langere planken aan de boven-en onderkant . Wat je nodig hebt Pagina 2 planken , 1 van 12 inch, teruggebracht tot 48 centimeter lang
3 planken , 1 met 12 centimeter , 14 centimeter lang
Meetlint
houtlijm
8 afwerking nagels , 2 cm lang
Hammer
veiligheidsbril
Verf
Penseel
boor en boor Goedkope 4 - plaat gemonteerde wielen
Schroeven
Toon meer instructies
1

Leg een 48 -inch - lange plank op een vlakke ondergrond . Gebruik het meetlint om het midden van het bord en maak een merk daar. Kopen van 2

Trek een lijn van lijm over de 12 -inch kant van een van de 14-inch - lange planken . Druk op de kant met de lijm tegen een rand van de top van de 48 -inch - lange plank . Herhaal dit met een andere 14 - inch boord , te drukken tegen de tegenoverliggende rand van de 48 - inch board . Je moet over een plat bord met 14 - inch platen omhoog steken van beide kanten .

Trek 3 een lijn van lijm over de 12 -inch kant van het resterende 14-inch - lange plank . Druk op de lijm zijde op de markering die u trok in het midden van de 48 -inch - lange raad, het creëren van een verdeler in het midden van de tafel .
4

Trek een lijn van lijm over de zijkanten van de 14 - inch platen die omhoog steken . Pak de overige 48 - inch bord en plaats het over de drie borden , het uitlijnen van de randen. Druk op om te bevestigen, dan laat de lijm drogen voor enkele uren. Op dit punt, moet u een rechthoekige doos met twee open gebieden in het midden hebben .
5

hamer spijkers in de 48 - inch board waar het voldoet aan de 14 - inch board . Plaats een spijker in elke hoek van de doos en twee spijkers in het midden van het bord , aan de bovenzijde . Zet de doos op zijn kop en hamer twee spijkers in het midden aan de onderzijde .
6

Verf het hout en laat drogen gedurende enkele uren , dan een nieuwe laag verf aan te brengen .
7

Draai de tafel, zodat de onderkant naar boven wijst . Plaats een wiel op elke hoek van de tafel en boorgaten als nodig is. Schroef de wielen op zijn plaats . Draai de tafel goede kant naar boven en je bent klaar .


From:http://tuin.98905.com/furniture/tables/1002039158.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.