Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> tafels >> Content

Light Weight Kleine Folding Tafels

Klein, lichtgewicht opvouwbare tafels zijn handige items die vele toepassingen hebben . U kunt klaptafels om te gebruiken in tal van manieren, van een diner in de voorkant van de TV te werken op uw laptop om het schoonmaken van vis tijdens het kamperen zetten . Ze zijn er in vele maten en materialen om uw behoeften en decor aan te passen . Soorten Kleine Vouwtafels

van Fancy en decoratieve naar gewone en puur functioneel , er is een breed scala van kleine , lichtgewicht opvouwbare tafels beschikbaar voor verkoop. Hout , riet en smeedijzer stijlen zijn over het algemeen aantrekkelijker dan vele andere materialen , maar hebben de neiging om een hoger prijskaartje hebben . Hars - of kunststof - top tafels met stalen poten zien er heel eenvoudig maar zijn duurzaam werkpaarden . Veel kleine , lichtgewicht opvouwbare tafels zijn gemaakt voor een specifieke activiteit , zoals eten, kamperen of ambachten. Kleine , multifunctionele tafels zijn een slim kopen, omdat ze zijn iets groter dan TV tafel en kunt u de hoogte aan te passen aan uw activiteit past.
Tijdelijk gebruik
< p > Omdat kleine klaptafels zijn zo licht en eenvoudig te gebruiken , kunt u ze uit in een opwelling en leg ze terug uit het zicht zodra je klaar bent. Gebruik TV tafel en laat de hele bende te eten in de familiekamer op familie filmavond . Of stel uit een voor jezelf als je wilt een beetje werk gedaan op uw laptop tijdens het kijken naar uw favoriete programma te krijgen. Breng klaptafels uit tijdens feesten voor extra portie kamer , of zet ze aan het werk houden van een in-progress puzzel, ambachtelijke , naaien of breien project .
Permanente Gebruikt

Hoewel dit soort tafels zijn ontworpen om draagbaar te zijn en snel opgemaakt en afgebroken , misschien vind je ze stevig en aantrekkelijk genoeg om te gebruiken als permanente meubelstukken. Afhankelijk van hun grootte en hoogte , kleine , lichtgewicht opvouwbare tabellen kunnen worden om goed gebruik als eind verhalen, nachtkastjes en plantaardige stands zetten . Groep drie of vier samen in plaats van een salontafel . Iets klein dat je zou willen om af te houden van de vloer kan op een opklapbare tafel worden geplaatst , zoals een hamster kooi , ingelijste foto's of een stapel boeken .
Buiten Gebruikt
< br >

U kunt uw kleine klaptafels maken aan outside inside zo goed werkt als . Plaats een tussen twee patio stoelen of zwembad ligstoelen voor een handige plek om drankjes te stellen , of door diverse van verschillende hoogtes samen voor een multi-tiered planten staan ​​. Gebruik ze voor weergave ruimte bij uw volgende garage sale , of als uw kinderen het opzetten van een limonade staan ​​, laat ze gebruiken een opklapbare tafel voor het serveren limonade , kopjes en het tellen van geld. Neem je klaptafels camping en ze zullen van pas komen voor koken, eten , vis schoonmaken en speelkaarten .


From:http://tuin.98905.com/furniture/tables/1002039022.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.