Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> tafels >>

Hoe maak je een balkon Table

Als u bergen , de oceaan of een andere mooie panorama vanaf uw balkon kunt zien , kunt u een tafel te plaatsen op uw outdoor baars te genieten van het uitzicht . Maar tenzij uw balkon wordt omsloten door screening of glas , kunnen er houten of smeedijzeren leuning langs de zijkanten zijn. Dit betekent dat uw zicht kan worden belemmerd bij het zitten aan een tafel op het balkon , tenzij u een tabel die voldoende hoog kan vinden . Een andere uitdaging kan vinden van een tafel die is smal genoeg , omdat balkons zijn vaak lang , maar smalle ruimten . Gelukkig , het bouwen van je eigen balkon tafel is niet moeilijk. Wat je nodig hebt
Wood
Zaag
Table hardware ( voor het vastmaken van de benen naar de basis en top )
Schuurpapier
verf /beits
Sealer
Toon meer instructies
1

Meet de lengte en breedte van het balkon en noteer de metingen . Bedenk hoeveel ruimte je nodig hebt voor stoelen en voor het verplaatsen rond de tafel en dat aftrekken van uw meting . De resulterende meting is het maximum dat je wilt dat uw balkon tafel te meten . Natuurlijk wilt u misschien om het nog kleiner te maken om ervoor te zorgen dat je niet knuffelen de reling of de buitenmuur elke keer dat u wilt toegang tot een stoel rond de tafel of een wandeling rond het. Kopen van 2

meet de hoogte van het balkon reling en schrijf het op . Zorg ervoor dat uw tafel is , zo niet zo hoog als de reling , bijna net zo hoog. Op die manier als je gaat zitten aan het, zal uw zicht onbelemmerd zijn.

Knip
3 een stuk hout om uw metingen van stap 1 . Dit zal je tafel zijn. Als uw balkon is op een hoge verdieping van het gebouw , gebruik dan een dikkere hout om gewicht toe te voegen aan de tabel . Anders kan het worden geblazen rond het balkon op winderige dagen .
4

Knip een stuk hout voor een basis in dezelfde vorm (bijvoorbeeld , rond, rechthoekig of vierkant ) als uw tafelblad maar kleiner . Hoe groter de basis, hoe moeilijker de tafel om omvallen . Voor een balkon , dit werkt beter dan het bevestigen van vier vaste poten om de tafel , omdat het stelt u in staat om gemakkelijker rond de tafel te bewegen . Vermijd alles groter dan een derde kleiner dan het tafelblad ; anders zal de top en de basis ook op elkaar lijken .
5

Snijd het been op de gewenste lengte . Neem de lengte bepaald in stap 2 en trek daaruit de breedte van uw tafelblad en de basis. U kunt 2 - door - 4 hout te gebruiken voor dit. U kunt ook dik halen , verfraaid houten palen bij veel grote - doos bouwmarkten en snij het op maat.
6

Bevestig de basis en tafelblad aan het been . Als het krijgen van de tafel in en uit uw balkon kan een probleem zijn , kies hardware waarmee je makkelijk draai het been en de basis van het tafelblad . Op deze manier kunt u eenvoudig demonteren van de tabel in uw balkon voordat je het naar binnen te halen .
7

Sand uw tafel en breng verf of beits . Zodra het volledig droog is , breng dan een waterproof sealer . Laat de sealer te drogen voordat u de tafel .

Hoe maak je een Antieke Cherry Tabel Refinish

Antieke kersen tafels zijn er in alle maten en voegen warmte en elegantie aan een huis. Kersenhout is al lang een favoriet hout voor het maken van meubels . Vind je zelfs kersenhouten tafels en bijpassende inrichting in vele vijfsterrenhotels . Antieke kersenhouten tafels zijn gevoelig voor krassen oppervlakte in de tijd. Echter , is het gemakkelijk om een antieke kersen tafel Refinish en terug te

Meer dan ooit