Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> tafels >> Content

Hoe te Lichtgewicht Afneembare tafelpoten Zorg

Tafels met poten die verwijderd kunnen worden zijn veel gemakkelijker te verplaatsen en op te slaan dan tafels met de benen permanent bevestigd . Als je veel beweegt , of moet uw meubels te zetten in de opslag voor langere tijd , het is zeker de moeite waard een tafel met afritsbare pijpen . Hoewel tabellen die zijn gemaakt met pen-en gatverbinding constructie zeer sterk zijn , ze kunnen niet worden gedemonteerd en nemen veel ruimte wanneer ze moeten worden opgeslagen . Wat je nodig hebt
zacht timmerhout
Tafelcirkelzaag
Potlood Lag bouten
Doppenset
Oog-en oorbescherming
Toon meer instructies
< br > 1

Construct lichtgewicht tafelpoten van dennen, sparren of andere zachthout . Deze bossen zijn veel lichter dan de meeste hardhout , maar zal nog steeds benen die sterk genoeg is om het even welke lijst ondersteunen maken .

Taper 2 de benen met behulp van een tafel zag om ze af te snijden zodat hun bodems zijn 3 /4 centimeter smaller dan hun toppen . Dit zal de benen meer elegant uitziende en zullen ook hun gewicht te verminderen .

Leg 3 de tafel ondersteboven op de vloer en plaats de benen tussen de uiteinden van de schorten aan de onderzijde van de tafel. Zet een potlood door de twee gaten die in de hoek blok dat de schorten elkaar houdt en markeer de binnenzijde van de tafelpoot .
4

Boor gaten in de tafelpoot waar je de sporen . Om de poten te monteren aan de tafel , zet lag bouten door de hoek blokken en in de tafelpoten en draai ze met een doppenset . Om de benen te verwijderen , neem de vertraging bouten .


From:http://tuin.98905.com/furniture/tables/1002003110.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.