Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> tafels >>

Hoe maak je een dropdown Table Top aan een muur Make

Een muur gemonteerde drop- blad tafel is een echte ruimte spaarder ongeacht het doel. Een drop -down tafel kan overal worden gebruikt een vlakke ondergrond nodig is op incidentele basis , te worden weggestopt van de manier waarop de rest van de tijd . Ontbijt hoekjes , ambachtelijke kamers , kantoren aan huis , kleine dineren ruimten , wasruimtes - kamers zelfs kinderen ' : alle ruimten die kunnen profiteren van een drop -down tafelblad bevestigd aan een muur. Wat je nodig hebt
1 - op - 4 - inch board , 30 centimeter lang
2 - door - 4 - inch board , 30 centimeter lang
1 -inch multiplex , 30 bij 30 centimeter
30 - inch continue scharnier Pagina 2 -inch scharnieren , 2 Pagina 2 - bij-2 - inch board , 27 centimeter lang , 2
1 -inch houtschroeven
3/4-inch houtschroeven
3 -inch houtschroeven
Boor
schroevendraaier
Ankers
verf of beits
Stud finder
Toon meer instructies
1

zoeken de bouten in de muur waar u van plan om te gebruiken voor uw drop -down tafel met een stud finder . Studs zijn meestal om de 18 centimeter . Kopen van 2

Monteer de 2 - door - 4 - inch plat tegen de muur , zodat de bovenste rand is 28 centimeter van de vloer voor standaard dineren hoogte . Boor gaten en schroef in de studs in ten minste twee punten . Dit is de montage klem van de tabel.

Breng
3 de continue scharnier aan de 1 - op - 4 - inch board en de 30-inch rand van de multiplex met 3/4-inch hout schroeven verbinden van de twee stukken, zodat de uiteinden lijn soepel en stukken stotend .
4

Bevestig een 2 - inch scharnier elke 2 bij 2 - inch been aan een zijde van de stuk dus bocht het scharnier is aan het eind van het been
5

Lijn de 28 - inch - lange tafel benen, zodat de 2-bij - 2 -inch uiteinden worden gematched met de hoeken van de 30 . - inch vierkante multiplex tegenover de continue scharnier. Het 2 -inch scharnieren op de benen moet naar de continue scharnier . Schroef de scharnieren in de onderkant van het tafelblad met 3/4-inch houtschroeven .
6

Vouw de poten plat tegen de onderzijde van het tafelblad . Klap de 1 -by - 4 - inch stuk . Staan het tafelblad montage op het einde, met de 1 - op - 4 - incyh flap bovenop .

Schuif
7 de vergadering over aan de kikker zo de rand van de 1 - op - 4 - inch flap overlapt de rand van het 2 -inch cleat 's . De onderkant van de tafelbladen ' moet rusten tegen de vloer.
8

Boor gaten aan beide uiteinden van de 1 - op - 4 - inch flap en elke 5 centimeter tussen . Bevestig hem aan de kikker met 3 - inch hout schroeven , verzonken in het hout gewoon een beetje . Vul de schroefgaten met hout stopverf en glad uit.
9

up Til aan de onderkant van het tafelblad . De benen moeten ontvouwen als u het tafelblad verhogen . Verf of beits als u wilt.

Hoe te Redwood Burl Tables Eindig

Redwood burl tafels zijn een goed uitziende optie voor een natuurlijke tafeloppervlak . Burl tafels zijn vooral bekend om hun natuurlijke randen en een glad oppervlak dat de mooie eigenschappen van hardhout geeft . De combinatie van kwaliteiten redwood s met een burl stijl geeft een rijke uitstraling naar elke kamer in het huis . Terwijl het voltooien van deze stijl van tafel lijkt misschien heel

Meer dan ooit