Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> tafels >> Content

Hoe maak je een tabel aan de muur Bolt

Bolting een tafel aan de muur zorgt voor een stilstaand object . Dit kan de veiligheid te vergroten als je kleine kinderen in het huis of houd je tafel op zijn plaats als je gladde vloeren . Het is niet al te lastige taak , maar je moet de juiste materialen nodig - vooral omdat de meeste muren zijn gemaakt met gipsplaten , die gemakkelijk breekt . Gebruik tuimelankers die uitwaaieren en verdelen het gewicht achter de muur , het toevoegen van meer veiligheid . Wat je nodig hebt
Potlood 2 " L " haakjes Heb tuimelankers
Boor
Houtschroeven
Toon meer instructies
1

Lijn de tafel tegen de muur waar je wilt om het te hechten . < br > Pagina 2

Kruip onder de tafel en met een potlood een lijn waar de onderkant van het tafelblad aan de muur te trekken . Teken de rechte lijn over de bodem .

Mark 3 langs de lijn waar u elk van de twee beugels te gaan door het maken van een verticale lijn . Voor basis , rechthoekige houten tafels , kunt u een beugel achter elke tafelpoot zetten . Echter , u wilt dat de beugels te gaan in een gedeelte waar u een massief stuk hout om hen te ondersteunen . Peilen naar de hout dienovereenkomstig .

Trek de tabel 4 van de muur .
5

Houd de beugels tegen de muur zodat de hoek van de " L " beugel past op het potlood tussen haakjes plaatsen . De vlakke top van de " L " beugel moet gelijk zijn met de horizontale potlood lijn. Wanneer het wordt opgesteld , de " L " bracket zal wijzen de muur en de andere kant gaat direct wijzen naar de kamer .
6

Maak een gat met behulp van uw boormachine waar de bouten zal gaan . Gebruik de gaten in de " L " haakjes als een graadmeter . Maak de gaten voor elk " L " bracket . Zorg ervoor dat de gaten zijn groot genoeg voor de gaffelbout te glijden inch

Zet 7 samen uw toggle bouten los door de verende vleugels en het instellen van ze opzij . Voed de toggle bout door de " L " bracket . Schroef de vleugels terug op zijn plaats .
8

Vouw de veer vleugels gesloten en duw ze in de pilot gaten zodat ze openspringen aan de andere kant .
9

Hold de gaffelbout zodat de vleugels goed tegen de gipsplaten en schroef deze op zijn plaats . Lijn de " L " haakjes back-up voordat u de bouten .
10

Schuif de tafel weer op zijn plaats . Het moet netjes passen over de " L " haakjes .
11

Kruip onder de tafel en plaats de schroeven door de " L " beugels en in het hout . Gebruik hout schroeven die niet lang genoeg te porren door de bovenkant van de tafel zijn .


From:http://tuin.98905.com/furniture/tables/1002002980.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.