Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> tafels >> Content

Hoe maak je een Wall Mounted Eettafel Zorg

een aan de muur gemonteerde eettafel Het installeren is een veelzijdige optie voor elk huis. Het kan bij een gemiddelde tafelhoogte , teller hoogte of bar hoogte , waardoor u het voor uw behoeften worden gemonteerd . Wand gemonteerde tafels besparen vloeroppervlakte en kunnen met een scharnier waarmee het naar beneden worden gevouwen als ze niet gebruikt worden gemonteerd. Opties zijn bijna onbeperkt als het gaat om wat materiaal om te gebruiken voor het tafelblad , zoals hout, mdf , roestvrij staal, laminaat aanrecht of gebruikte tafelbladen . Bureaus en werkplekken kunnen ook worden gemaakt met behulp van deze muur gemonteerde methoden . Wat je
Tafelblad
Set van twee opklapbare beugels
Potlood Meetlint
Level nodig
cirkelzaag
Boor
Boor
Schuurpapier < br > verf of beits
Zachte doek
Stofmasker
Safety goggles
Studfinder Pagina 2 van 4 Goedkope 4 door 4s of tafelpoten ( 2 )
Toon Meer instructies
Voorbereiding
1

Bepaal welk formaat u wilt dat uw tafel te zijn . De grootte van het tafelblad zal bepalen hoe het aan de wand worden gemonteerd . Kopen van 2

Bereid de tafelblad . Laminaat , roestvrij staal en gebruikte of antieke tafelbladen in goede staat zal geen voorbereiding nodig , omdat ze al klaar zijn. Snijden van gelaagd hout of MDF op maat en schuur de randen , veeg af met een doek om het stof te verwijderen . Vlekken of verf om de look die u wenst te bereiken . Gebruikte tafelbladen in slechte staat kan overspuiten vereisen .

Kies 3 van de plaatsing van het tafelblad . Gemiddelde tafelhoogte is 30 inch , teller hoogte is 36 centimeter en bar hoogte is 40 centimeter . Zorg ervoor dat de tafel locatie zal zorgen voor zitplaatsen op de drie zichtbare zijden van het tafelblad .

Marcus 4 op de muur te laten zien waar de beugel zal worden gemonteerd . Vergeet niet om de dikte van het tafelblad om nauwkeurig markeren de plaatsing van de beugel aftrekken .
Installeer het klaptafeltje
5

Plaats de beugel op de muur te dry- fit de locatie. Gebruik een potlood om de gaten waar de schroeven zal worden gevestigd te markeren. Voor de beste stabiliteit , plaats de beugels , zodat de schroeven zal gaan in de muur studs . Folding beugels zijn in 12 - en 16 - inch lengte en wordt niet aanbevolen om een tafelblad meer dan 4 centimeter langer dan de haakjes , zodat de maximale tafelblad lengte die kan worden gebruikt met een opvouwbare beugel 20 cm . Tafels langer dan 20 centimeter moet aan de wand worden gemonteerd met behulp van de methode beschreven in de Installeer een vaste tafel deel hieronder .
6

Boor de gaten voor de schroeven . Zet een beugel op zijn plaats en plaats de schroeven en draai ze . Herhaal dit met de tweede schijf .
7

Bevestig het tafelblad aan de beugel. Zorg ervoor dat u schroeven die de juiste lengte zijn te gebruiken, zodat ze niet komen door de bovenkant van de tafel
Installeer een vaste tafel
8

Zoek de muur studs . ; Gebruik een potlood om hun locatie te markeren .
9

Knip een stuk van 2 bij 4 tot 4 centimeter korter dan het tafelblad . Houd het aan de muur en gebruik een potlood om de schroef plaatsing markeren - u zult gebruik maken van twee schroeven de 2 bij 4 te bevestigen aan elke stud
10

Boor gaten voor de schroeven . ; Steek de schroeven en vastdraaien.
11

Bevestig het tafelblad aan de 2 bij 4 met behulp van schroeven aan de onderkant van de 2 bij 4 . Gebruik houtschroeven die lang genoeg zijn om te gaan door de 2 door 4 zijn en een gedeelte van het tafelblad , zorg ervoor dat ze niet gaan door de top van de tabel .
12

Snijd tafelpoten op maat , indien nodig. Opties voor tafelpoten omvatten gebruikt tafelpoten , 4 door 4s en trap newell berichten. Om de noodzakelijke tafelpoot hoogte vinden , meet van de vloer en de onderkant van de tafel bij de muur waar het wordt gemonteerd .
13

Beëindig de tafelpoten zoals gewenst. Of u verf of beits hen , moet u de tafelpoten zijn volledig genezen voorafgaand aan waarmee ze aan het tafelblad .
14

Bevestig een tafelpoot aan elk van de twee buitenste hoeken van het tafelblad . Plaats schroeven onder een hoek op ten minste twee zijden van elk tafelpoot , om ervoor te zorgen de schroeven zal zinken in de bodem van het tafelblad .


From:http://tuin.98905.com/furniture/tables/1002002977.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.