Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe te Paint Metalen meubelen

Herschilderen metalen meubilair is een goede manier om het te herstellen zonder het te vervangen , wat duur kan zijn. Herschilderen van metalen meubelen klinkt eenvoudig genoeg, maar het eigenlijk kost meer tijd dan men zou denken . Het is niet zo eenvoudig als het spuiten een stuk en laten drogen . Er zijn een paar verschillende dingen rekening te houden bij het schilderen of herschilderen van meubels . Wat je nodig hebt
Rust- bestendige verf
Schuurpapier of elektrische schuurmachine
Verfafbijtmiddel
Roest sealer
Kwast
vegen doek
Primer
Clear Coat ( indien gewenste )
Toon meer instructies
1

Als u al verf op de meubels , dan wil je om het te verwijderen voordat u overschilderen . Dit kan worden bereikt met een verf stripper . Er zijn een paar verschillende soorten om uit te kiezen. Men komt in een verf kan , terwijl het andere geleverd in een gewone verf kan , die het gebruik van een kwast vereist . Als u ervoor kiest de spuitbus variëteit , gewoon spuiten de meubels met de stripper en gebruik het vegen doek om de stripper en verf af . Als u gebruik maakt van het andere type , dip de borstel in de stripper , schud het overtollige en borstel de stripper op de metalen meubilair in lange , gelijkmatige bewegingen . Dan kunt u de af te vegen doek af te vegen de verf en stripper . Kopen van 2

Zodra de verf is ontdaan van het meubilair , moet u ervoor zorgen om eventuele roest die kunnen worden op het te verwijderen. Gebruik het schuurpapier of de elektrische schuurmachine om zichtbare roest te verwijderen . Deze stap is van groot belang , want als er een resterende roest op de meubels voordat je het te schilderen , dan zal het laten zien door de nieuwe laklaag in de tijd en dan moet je het proces herhalen .
3

Zodra je de roest van de meubels hebt verwijderd , moet u de primer of roest sealer van toepassing zijn voor u gaat schilderen . Dit komt meestal in een spuitbus verf soort blikje , dus zorg ervoor dat u schilderen in een gebied dat is open en er ook voor zorgen dat je niet gaat om de vloer beschadigen tijdens het schilderen. Spuit de primer of sealer gelijkmatig over het gehele oppervlak van het meubilair gebruik zelfs beroertes . Laat de primer drogen .
4

Nadat de primer droog is , bent u klaar om de meubels te schilderen . Als u gebruik maakt van een verf kan , spuit de meubels gelijkmatig met de verf . Niet te veel van toepassing op een bepaald moment , omdat de verf druipen , en verfdruppels zijn moeilijk te repareren . Als u gebruik maakt van een verf kan , dip de kwast in de verf , schud het teveel eraf en verf van toepassing op kleine gebieden op een moment in het kort, zelfs beroertes . Nadat u klaar bent met schilderen , laat de verf drogen .
5

Wanneer de verf volledig droog is , kunt u een blanke lak van toepassing op de meubels , als je wilt. Dit zal vergrendelen in de verf en primer of sealer en zal de meubels een glanzende afwerking geven . Als u liever een vlakke afwerking , sla dan de blanke lak . Als je roest - bestendige verf hebben gebruikt en ontdaan van al het roest voorafgaand aan het schilderen , moet uw metalen meubelen zijn paint job te behouden .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038847.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.