Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Over A-Frame Porch Schommels

Veranda schommels zijn een familie favoriet . Al eeuwenlang mensen hebben een plek om te genieten in de buitenlucht , om te ontspannen en socialiseren gezocht. Traditionele veranda schommels hebben geleid tot ontwerpen, zoals de A-frame swing , die niet alleen op een veranda , maar in de tuin of waar vanwege de op zichzelf staande structuur kan worden geplaatst . Geschiedenis

De exacte punt van de uitvinding is niet zeker als het gaat om de schommelbank , maar mensen zijn met behulp versies van het voor honderden jaren . " Veranda " is een variant van het Latijnse woord " portiek , " die soms wordt gebruikt om de vestibule van een kathedraal te beschrijven. In het begin van de 18e eeuw begon portieken te verschijnen in Amerika , maar het was pas in het Victoriaanse tijdperk waarin de vrije tijd werd overvloedig dat portieken standaard geworden .
Belang

Naast de schommelbank legendarische vermogen voor aanmaakhout romantiek , het creëert een ruimte voor familie , vrienden en buren om samen tijd doorbrengen . In plaats van een gesloten deur en lege veranda nodigt mensen om buiten te komen en verhalen te vertellen , bespreken het leven , zingen of gewoon een rustig moment en observeren. Veranda schommels waren eenmalig een item de rijken hadden op hun veranda , maar vandaag zijn ze betaalbaar voor de meeste middenklasse gezinnen.
Functie

A - frame van veranda schommels zijn ontworpen met het idee van een reguliere swing die hecht aan een veranda en gemaakt in een op zichzelf staande swing die op de veranda of in de voor-of achtertuin of kan zitten zelfs in als een wilde om een tuin - gevoel te creëren woonkamer . Ze maken een zacht swingende beweging, zoals een schommelstoel en biedt plaats aan maximaal vier personen , afhankelijk van het model .
Soorten

Een verscheidenheid van materialen die bestand zijn tegen de outdoor elementen worden gebruikt om veranda schommels te maken. Velen zijn gemaakt van hout , zoals rode of witte ceder, behandeld grenen , kersen , berken, eiken , teak of cipres . Sommige zijn gemaakt van staal en sommige van Polywood , dat is een nieuwe synthetische rieten dat is extreem duurzaam . Veranda schommels en A-frame schommels zijn er in vele vormen en ontwerpen . Sommigen kunnen een meer rustieke en robuuste uitstraling hebben , terwijl anderen een gevormd fan -back of hartvormige achterkant en een voorgevormde zitting kunnen hebben .
Geografie

Veranda schommels kan bijna overal te vinden , maar de meerderheid van hen zijn te vinden in de Amerikaanse regio's waar het weer mild en warm het grootste deel van het jaar . Velen zijn in de Adirondack en zuidelijke regio's van de Verenigde Staten , maar er zijn ook veranda schommels in alle andere delen van het land en andere delen van de wereld .
Grootte
< p> Veranda schommels zijn gebouwd in verschillende maten . Sommige zijn bedoeld om een of twee mensen houden en sommige zijn bedoeld om maximaal vier middelgrote mensen . Sommige zijn gebouwd met een luifel voor schaduw sinds A-frame schommels zijn over het algemeen niet onder een veranda. Ze kunnen op maat worden gebouwd om het even welke grootte en vorm als met de hand vervaardigd .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038846.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.