Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe maak je een Patio Bench

Plaatsing op een terras kan soms moeilijk te regelen zijn . Patio's bestaat meestal uit een eettafel samen met een zithoek aan de leden van de familie tegemoet te komen. Dit kan een probleem opleveren als u gasten voor een barbecue of feest -achtige bijeenkomst uitgenodigd , maar je kunt het op te lossen door het bouwen van een patio bankje of twee langs de omtrek van uw terras te plaatsen . Een patio bank kan gemakkelijk worden verplaatst voor extra zitplaatsen aan de tafel, maar ook om te genieten van een gesprek . Wat je nodig hebt Pagina 2 8 - foot ceder 2 - door - 4 inch platen
1 8 - foot ceder 2 -voor- 10 inch board
1 8 - foot 4 - door - 4 inch ceder post Goedkope 3 -inch dekschroeven
verstekzaag
Jigsaw
Boor, klein beetje en schroefbit
Latex buitenkant vlek
Penseel
Meetlint
Meer tonen instructies
1

Knip twee stukken van 36 centimeter lang van een 2 - door - 4 . Deze 36 - inch stukken voor en achterbank braces zijn .
2

Stel de 36 - inch 2 - door -4 parallel aan elkaar op hun kant . Knip twee stukken van 15 cm lang van de 2 -voor - 4s . Deze 15 - inch stukken zijn de zitplaats beugels . Plaats de zitplaats beugels in de uiteinden van de voor-en achterbank braces om een rechthoekig kader te vormen.
3

Boor twee gaten aan de buitenkant uiteinden van de voorbank brace en door de uiteinden van de zitplaats beugels . Steek het dek schroeven en bevestig . Herhaal dit voor de achterbank brace .
4

Snijd vier stukken van 18 centimeter lang uit de post 4 - door - 4 . Deze stukken zijn de poten van de bank . Knip twee stukken van 36 centimeter lang van een 2 - door - 4 en een stuk meet 36 centimeter lang uit de 2 -voor - 10 voor de patio tafelmodel .
5

Stain alle kanten , het einde van het frame en de gesneden stukken hout met behulp van de latex koetswerkkleuren .

Plaats
6 de patio zitbank frame op een vlakke ondergrond . Stel de uiteinden van het 4 - door - 4 poten in de hoeken van het frame . Boor twee gaten aan de buitenkant van elke hoek op het frame en in de benen 4 - door - 4 . Steek het dek schroeven en bevestig . Dit zal je in totaal vier dekschroeven geven in elke 4 - door - 4 been.
7

Stel de patio bank op haar benen. Plaats een van de snede 2 - door - 4s op het frame , passend bij het bord met de voor-en zijkanten van het frame . Boor gaten door de 2 - door - 4 en in de stoel frame. Plaats dekschroeven en bevestig .

Plaats
8 de andere cut 2 - door - 4 op het frame afstemmen van de raad met de achterkant en zijkanten van het frame . Boor gaten door de 2 - door - 4 en in de stoel frame. Plaats dekschroeven en bevestig .

Center 9 de cut 2 - door - 10 tussen de 2 -voor - 4s op de patio zitbank . Boor gaten door de 2 -voor - 10 en in de stoel frame. Plaats dekschroeven en bevestig .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038840.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.