Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe te Patio Tafels bouwen

Om uw persoonlijke smaak en stijl te geven, je moet aangepaste punten bij het bouwen van een terras tafel . Dit is makkelijk te bereiken met PVC pijp . Verfraai uw terras met PVC pijp meubilair . PVC pijp terras tafels en /of einde tafels zijn stevig en duurzaam , en ze goed te doorstaan. Met dit eenvoudige ontwerp, kunt u elk formaat tafel te maken door verhoging of verlaging van de totale omvang van de tafel. Het is ook gemakkelijk om het tafelblad textuur veranderen . Je zult in staat zijn om meerdere tabellen te maken in verschillende stijlen en maten . Wat je nodig hebt Pagina 2 4 - mond- op - 1 - inch PVC-buizen Goedkope 4 3 - foot -by - 1 - inch PVC-buizen
8 2 - mond- op - 1 - inch PVC-buizen Goedkope 4 ellebogen
8 T connectors
4 eindkappen
3 3/8-by-3 3/8-by-3/4-inch-thick vierkant van plexiglas
PVC pijp lijm
Pijpsnijder
Toon meer instructies
Routebeschrijving
1

Bevestig een T -connector in elk uiteinde van een 4 - voet lengte van PVC-pijp . Herhaal deze stap voor de tweede 4 - voet lengte van de pijp , maar stel deze tweede opzij voor het moment . Kopen van 2

Bevestig een 2 - voet lengte van PVC pijp in elk uiteinde van de T -connectors aan beide uiteinden van de 4 - voet pijp. Je basis zal zien als een hoofdletter I.

Bevestig
3 een elleboog in alle vier uiteinden . Dit is de basis van de tafel .
4

Bevestig een 3 - voet lengte van de pijp in het bovenste gat van elke elleboog.
5

Bevestig een T -aansluiting aan de top van de sectie 3 meter van de pijp .
6

Met de tweede 4 - voet lengte van de pijp u gereserveerd in Stap 1 , maak de uiteinden van de 2 - voet secties in de zijkant gaten van T connectoren . Deze stap maakt de tabel basis.
7

Bevestig eindkappen in de bovenste gaten van de vier T -connectoren .
8

Leg het plexiglas in de T -connectors . U kunt laat het los voor een eenvoudige beweging of lijm het aan het kruis brace onder het glas.


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038809.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.