Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe om meubels te maken van biervaten

Bij het zoeken naar leuke ideeën voor het maken van uw eigen terras set , het is makkelijk in het gebruik van het zelfde - oude - zelfde - oude materialen te vallen . Maar doe-het - zelf-projecten zijn allemaal over het opnemen van uw specifieke persoonlijkheid in uw huis . Dit geldt ook voor uw terras of veranda ook. In feite , omdat deze ruimte wordt meestal gebruikt voor entertainment doeleinden , je kunt zelfs gaan een beetje gek met je DIY versieren als je wilt . Wat je nodig hebt
7 biervaten
Grote blad van triplex
Potlood Ervaring zag
Schroeven
Schroef pistool
Schuurpapier (indien nodig ) op Outdoor verfspuiten op metaal verf
Ronde glazen tafelblad
Kussen schuim
Outdoor all-weather materiaal
Toon Meer instructies
De Tafel
1

Snij je tafelvoet . Set drie biervaten strak tegen elkaar in een cirkel op de top van de multiplex . Teken een cirkel rond de onderkant van de vaten op het hout . Met behulp van uw vaardigheden zaag , knip deze cirkel . Zand en eventuele uitstekende randjes indien nodig. Kopen van 2

Schroef de multiplex cirkel in de vaten om ze stevig tezamen en in zijn plaats te houden . Draai de structuur over en deze bottom " plaat " van hout zal het basisniveau te houden en uw tafel omvalt zelfs op het ruigste dekken of portieken .
3

Spray verf de hele tafel , met inbegrip van de vaten, in uw keuze van kleur , met behulp van een outdoor metaal verf.
4

Heb een dik stuk tafel glas gesneden voor het tafelblad . U kunt de bovenkant van de vaten met persoonlijke spullen , zoals een fles dop collectie , of een reis souvenirs , zoals boekjes , vullen alvorens het glas op de top .
De stoelen in < br > 5

spuitlak vier biervaten naar de tafel passen .
6

Knip ronde stukken van dik kussen schuim dat goed past in de top van de vaatjes .
7 < p> Stofferen dit schuim met uw keuze van outdoor all-weather materiaal, dat kan gevonden worden op elke stof op te slaan ; gewoon vragen voor materiaal dat is bedoeld om buiten te gebruiken . Stofferen kan gedaan worden door naaien , nieten de onderkant , of gewoon op basis van vloeibare naad lijm . ( Alle benodigdheden voor een van deze methoden kunnen ook worden gevonden op de stof of ambachtelijke winkel . )

Plaats 8 een afgewerkte zitkussen in de top van elk vaatje . Vóór hen trekken naar de tafel , een stoel en bewonder uw gloednieuwe tafel en stoelen gemaakt van biervaten .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038808.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.