Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe te Stofferen Patio Furniture

Modern terras meubilair is stevig en stijlvoller dan ooit . Het staat tot outdoor veranderingen klimaat , en het ziet er goed genoeg om een ​​tuin of een woonkamer sieren . De kwaliteit van de constructie maakt terrasmeubilair het perfecte kader voor de bekleding . Of tuinmeubilair wordt geleverd met kussens of zonder , kan elke standaard terrasmeubilair worden gestoffeerd voor een comfortabele binnen-en buitengebruik . Voor buiten of binnen zwaar gebruik, zal een canvas of acryl mix stof opstaan ​​voor slijtage , en ze zijn ontworpen om te worden afgespoten en drogen aan de lucht op natuurlijke wijze . Zelfs een meer weelderige stof is een optie als het is zwaar en goed gemaakt . Met weinig of geen ervaring , kan iedereen met succes stofferen terrasmeubilair met slechts een paar eenvoudige hulpmiddelen . Wat je nodig hebt
Stof
katoen batting of schuim
nietpistool of meubels kopspijkers
rubberen hamer of kleine hamer
Schaar
Lijmpistool
Toon meer instructies
1 nietje of lijm elke sectie van het slaan of schuim op zijn plaats .

Rol katoen slaan of schuim naar alle delen van het meubilair en trim uit de stukken als nodig is om de rondingen van de meubels passen . Gebruik continue stukken om grote gebieden te dekken waar mogelijk. Tuck in de randen als nodig is om nauw te passen in de hoeken . Nieten of lijm elke sectie op zijn plaats , trekken strak als je gaat. Bijzondere aandacht besteden aan armleuningen en hoeken om een ​​soepele , comfortabele bekleding vrij van rimpels of opeenhoping garanderen .
2 Gebruik zware , goed gemaakte stoffen .

Trim uit stukken stof om de zitting , achterkant en zijkanten van de meubels passen . Laat genoeg extra materiaal met elke snede te vouwen over ten minste 1/2 inch voor een naad . Vouw de randen van de naad om het materiaal plat en glad uit rimpels . Word lid van de naden van elke sectie samen met ofwel een naaimachine of een warme lijmpistool .
3 reupholstering geeft meubels een nieuwe look .

Lijn de stof naden aan de meubelen randen te zorgen voor de stof goed is gepositioneerd boven de batting . Trek het naar beneden strak over het gehele frame, en vouw de uiteinden van de stof onder de onderste rand van het meubilair . Nieten of lijm de stof stevig op zijn plaats aan de onderzijde van het meubilair . Extra versteviging , zoals een strook van triplex of karton kan worden gebruikt voor een betere hechting van nieten of spijkers .
4 Coördinerende kussens verlevendigen een achtertuin .

Construct coördinerende kussens door voorzichtig uitsnijden van een deel van schuim om de grootte en de vorm van zowel de zitting en eventueel terug te passen . Knip de stof aan de bovenkant, onderkant en zijkanten van het schuim te passen . Naai of lijm de stukken aan elkaar op alle, maar een kant . Steek het schuim in het open einde en sluit deze af te sluiten met het lijmpistool . Hetzelfde proces kan worden gebruikt om een ​​bestaande kussens in de bijpassende stof opnieuw te bekleden .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038590.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.