Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Aanwijzingen voor Refinishing Meubilair

afwerken meubels behoudt het uiterlijk van antieke meubelen en beschermt het oppervlak van eigentijds meubilair . Refinished meubilair zal duren vele jaren en elimineren de noodzaak om nieuwe stukken te kopen. De meeste meubels kunnen worden afgewerkt met de juiste materialen en technieken , en kan worden opnieuw geschilderd te evenaren veranderende inrichting binnen een huis. Het kan best zijn om waardevolle antieke meubels in een natuurlijke verouderde toestand te houden . Wat je
Oud krant
Grote tarp nodig
Masker
wegwerphandschoenen
Chemische stripmiddel
Kwast
Schrapen gereedschap Electric schuurmachine
150 tot 220 schuurpapier
Primer
Latex lakverf
waterdichte verf
Helder fineer
houtlijm
Gewicht
lijm kit
Rag en Oranje olie
Epoxy
plamuurmes
vervanging plastic
Spray paint
Bonding verf
Toon meer instructies
1

Verspreid oude krant of een groot zeil over de vloer . Als binnen, open alle ramen te ventileren . Plaats de meubels op de krant of zeil . Als het meubilair is te zwaar , verspreid krant rondom het om de vloer te beschermen tegen morsen . Draag een chemische dampen masker en beschermende wegwerphandschoenen . Kopen van 2

Breng een chemisch stripmiddel de houten meubels met behulp van een penseel . Wacht vijf minuten en , voordat de stripmiddel droogt , schraap de oude verf of hoogglans coating met een schrapen tool. Schuur het hout oppervlak met behulp van een elektrische schuurmachine . Verwijder houtstof met een schone kwast. Zand delicate houten meubelen met de hand met 150-220 schuurpapier in plaats van een elektrische schuurmachine . Verwijder het stof .

Verf
3 de houten meubelen . Eerst het hout eerste, laat de primer drogen en latex lakverf van toepassing op het hout . Solliciteer waterdichte verf die ook is insectenwerend middel om buiten meubelen . Breng een laag blanke lak om de verf af te dichten en de finish te behouden . Gebruik een insect en waterdicht - afstotende lak als het meubilair is gemaakt van hout en buiten gehouden.
4

Reparatie afgestoken fineer op houten meubelen . Controleer het meubilair voor eventuele losse of verhoogde fineer . Lijm het fineer weer op zijn plaats met houtlijm . Breng een 10 -pond plat gewicht bovenop het fineer als het een vlakke tafel oppervlak , zodat de lijm zet in het hout . Wacht zes uur drogen . Gebruik een lijm kit op haarscheurtjes of splitsingen binnen fineer . Veeg overtollige lijm met een warme vochtige doek nadat de lijm is opgenomen in het hout fineer , en laten drogen. Veeg de overtollige vocht van het oppervlak met een droge doek.
5

Clean plastic meubilair met oranje olie . Plaats oranje olie op een schone doek en wrijf het plastic meubilair krachtig om vuil en vlekken te verwijderen . Gebruik nooit reinigingsmiddel of staalwol pads op plastic meubilair om schade aan de normaal glanzend oppervlak te voorkomen . Verwijder overtollige olie met een tweede schone doek , en controleer de plastic meubilair op scheuren .
6

verzegelen de scheuren met epoxy lijm , wegschrapen overtollige met een plamuurmes . Reparatie grote delen van plastic meubilair met gaten of grote scheuren met behulp vervanging kunststof. Betrekking op alle hoeken van voorgemonteerde vervanging kunststof met lijm en houd deze op zijn plaats op de ontbrekende delen van het meubilair voor een paar minuten. Laten drogen. Na de plastic meubilair is schoongemaakt en droog , gebruik verf of een hechting verf in de kleur van uw keuze .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038568.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.