Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe te Houten tuinmeubelen Zorg

Hout terrasmeubilair kan toevoegen aan de aantrekkingskracht van uw buitenleven ruimte . Hout biedt kansen voor creativiteit , variërend van zeer eenvoudige projecten , zoals een tafel om complexe projecten, zoals klapstoelen . Het maken van uw eigen terras meubilair kan vele uren van plezier , van het creëren van een handgemaakt product te geven aan het gebruik van stevige , made-to -order items die uniek zijn eigen . Wat je
druk behandeld buitenkant Need 2 - door - 4 - inch hout
druk behandeld exterior 1 - op - 3 - inch hout
cirkelzaag
Boormachine
Boren ( verschillende ) op Twitter Bouten
Schroeven
Nails
Countersink Pagina 2 C - klemmen
Schuurpapier
Toon meer instructies Heb Work Table
1

Snijd vier 2 - door - 4 - inch platen 29 centimeter hoog . Snij twee 2 - door - 4 - inch platen 24 centimeter lang . Snij twee 2 - door - 4 - inch platen 36 centimeter lang .

Plaats 2 van de 36 - inch platen op een vlakke ondergrond met de 2 -inch rand opgedoken ongeveer 20 centimeter uit elkaar . Plaats de 24 - inch platen loodrecht op de uiteinden van de eerste twee platen ontstaat een rechthoek met afmetingen 24 bij 40 cm . ( Dit is misschien niet helemaal correct, omdat 2 - inch gefreesde hout is meestal ongeveer 1 3/4 inch breed in plaats van een volle twee centimeter . )
3

Spijker de hoeken samen met 8 cent afwerking nagels. Gebruik een verzinkboor om ze te rijden iets onder het oppervlak .
4

Zet de 29 - inch planken aan de binnenkant van de rechthoek , een op elke hoek . Plaats ze dus de 4 - inch kant is plat tegen de 36 -inch zijde van de rechthoek en de 2 - inch kant is tegen de 24 - inch kant. Bevestig ze tijdelijk met het besturen van een spijker in de korte zijde via de buitenkant van de rechthoek in het 29 -inch board .
5

Boor twee gaten door de lange zijde van de rechthoek door de platte kant van de opstaande boord , let daarbij goed op de nagel je net reed in het bestuur plaats te houden vermijden . Uitsparing de buitenkant gat iets met een peddel beetje . Gebruik twee bouten aan de staander aan de lange zijde te beveiligen . Herhaal op elke hoek .
6

Knip nog eens 2 - door - 4 - inch board 36 centimeter lang . Snij twee 2 - door - 4 - inch platen 24 centimeter lang . Plaats de 36 - inch boord aan de lange zijde van de constructie , ongeveer halverwege de staanders . Gebruik C - klemmen om het te houden op zijn plaats . Zorg ervoor dat het niveau . Boor twee gaten in elk uiteinde door de 36 - inch boord en door de staanders . Sink de gaten iets met een peddel beetje . Zet vast met bouten . Spijker de 24 - inch stukken aan de uiteinden ( zorg ervoor dat ze zijn niveau ) . Countersink de nagels .
7

Draai de structuur over , zodat de uiteinden van de staanders op de grond en de rechthoek is op de top , waar het zal fungeren als de basis van het tafelblad .

8

Cut 12 1 - op - 3 -inch stukken hout 26 centimeter lang . Markeer het midden op elke en markeer het midden aan beide smalle uiteinde van het frame . Plaats deze stukken op het bovenste frame , gebruik van de merken te helpen centreren de planken. Gebruik een spijker of ander onderdeel naar de ruimte te meten tussen de planken , zodat ze consistent zijn. Laat het einde planken te breiden iets voorbij de rand van het frame op elk uiteinde.
9

Spijker de 1 - op - 3 -voor - 26 - inch platen, om de bovenkant van het frame wanneer u tevreden met de afstand . Verzink de nagels .
10

Meng zaagsel met witte of lijm timmerman . Vul de spijker gaten en de verzonken boutgaten met het mengsel . Laat ze drogen .
11

Zand of rasp ruwe randen . Schuur het zaagsel vulling. Verf met een duidelijke afwerking of een kleur naar wens .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038549.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.