Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

De beste manier om vuur te bouwen op mijn Axxonn Fire Pit

Axxonn Fire Pits zijn mooie toevoegingen aan uw terras of achtertuin , en kan worden genoten op een kille avond . Deze vuurkorven kunnen veilig geschikt voor een klein traditioneel vuur . Drie soorten materialen zijn nodig om een vuur aan te steken : tondel , aanmaakhout en brandhout . De structuur die u maakt met dit hout zal het verschil maken in hoe eenvoudig je vuurgloeden , evenals hoe lang het blijft branden te maken. Wat je nodig hebt
tonder
aanmaakhout
brandhout
lucifers of aansteker
water
Toon meer instructies
1

Verzamelen tonder , die is licht , klein en licht ontvlambaar. Dit kan komen in de vorm oTinder een handvol dennennaalden of gedroogd gras , of zelfs papier producten kunnen . Maak een " nest ", of kleine stapel , van de tondel in het midden van je Axxonn Fire Pit , boven op het rooster . Hierdoor kan de as door het rooster vallen en houden goede luchtstroom gaat door je vuur. Houd wat extra tondel beschikbaar te voegen aan het vuur als het eenmaal brandt .

Verzamel 2 aanmaakhout , die meestal kleine stokjes en takjes . Deze zullen meer dan tonder branden , maar zal gemakkelijker dan echte brandstof logs vlam vatten. Maak een blokhut vorm met het aanmaakhout rond het nest van tondel . Het duurt ongeveer 5 of 6 centimeter hoog eindigen .

Verzamel 3 brandstof logs. Deze moet de dikte van de pols , hoewel ze groter zijn als ze zeer droog . Brandhout kan worden gekocht in bundels op markten of campings, of u kunt uw eigen verzamelen . Gebruik geen brandstof logs nog niet toe te voegen aan uw vuurkorf .
4

Licht de tondel nest in brand met een aansteker of een lucifer . Het kan makkelijker zijn om een bundel van tondel licht en voeg deze toe aan het nest als het eenmaal brandt. Zoals de tondel nest verbrandt , blijven extra tondel voegen totdat het aanmaakhout zeker is gevangen in brand . U kunt ook meer aanmaakhout stukken te houden gaan .
5

Voeg een of twee kleine brandstof logs over de bovenkant zodra uw blokhut goed brandt . Je hoeft niet te blijven toevoegen in een formatie blokhut , maar zorg ervoor dat je een goede luchtstroom te houden in uw vuurkorf . Als de brandstof logs vlam vat , kunt u meer op het vuur formaat dat u wilt maken.


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038547.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.