Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Porch Swing Frame Ideeën

Een veranda swing frame kan een mooie en draagbare manier om een outdoor ontmoetingsplaats en een plaats van stille contemplatie toe te voegen aan uw huis. Met de juiste frame, kan je schommelbank schoonheid en functionaliteit toe te voegen aan elk deel van uw tuin , terras of tuin. Het kiezen van de veranda swing frame dat past bij uw behoeften en uw outdoor esthetische is de sleutel tot het krijgen van de meeste uit uw swing . De A-Frame

Een A - frame is de meest voorkomende vorm van roerende veranda swing frame. Dit frame lijkt op de structuur die houdt van een speeltuin schommel . Het kan worden gemaakt van hout of metaal , en is vaak voorzien van een luifel van de zon en regen af van deze genieten de swing houden . Het is relatief eenvoudig om te bouwen.
Permanente kruiskozijnen

Voor degenen die willen een meer permanente plaatsing voor hun schommelbank , een cross - bar setup zorgt voor een superieure stabiliteit en sterkte . Dit soort frame lijkt op een brede deuropening . Het wordt meestal gemaakt van drie stukken hout . Twee dikke palen zijn verzonken in de grond en een derde bericht is bevestigd over de bovenkant. De schommel hangt aan de bovenste balk .

Versterken van de twee verticale palen met beton voor extra stabiliteit . U kunt vaste planten op de kruiskozijnen groeien omdat het niet verplaatsen van plaats tot plaats .
Arbor

Een sterke prieel kan een mooie maken veranda swing frame. Zorg ervoor dat u een prieel dat wordt versterkt kiezen en kan het gewicht van twee volwassenen dragen. Er zijn veel prieel frames ontworpen is voor schommels . Het toevoegen van rooster tot een cross- bar swing frame is een manier om deze look te bereiken en tegelijkertijd uw frame heeft voldoende sterkte en duurzaamheid . Ochtend gloriën , rozen , blauwe regen en zelfs wijnstokken kunnen worden geteeld op het prieel om schaduw te bieden .
Boom

Bomen kunnen worden gebruikt als schommelbank frames. Veranda schommels kunnen worden bevestigd aan sterke takken of aangesloten op een dwarsbalk bevestigd tussen twee bomen . Zorg ervoor dat de ledematen die u kiest is een levend lidmaat ten minste 8 centimeter in diameter en kan het gewicht van twee volwassenen dragen. Zet de schommelbank touw of ketting met bouten indien mogelijk. Als het plaatsen van een dwarsbalk tussen twee bomen om je frame te maken , moet u de bar of hout post die u gebruikt goed vastzit en kan vooruit en achteruit beweging weerstaan ​​. Beveilig deze post of bar met beugels vastgeschroefd in de boom in de voor-en achterkant .
Moderne metalen frame

Duurzame metalen frames kunt uw schommelbank ondersteunen . Deze frames eruit als een rechthoek in tweeën gevouwen . De helft zit op de grond , terwijl de andere helft ondersteunt de schommel . Terwijl deze frames kan duur zijn , kost tussen de $ 750 en $ 850 in 2010 , zijn ze weerbestendig en sterk , en ze kunnen een strakke, eigentijdse look toe te voegen aan uw tuin .
< Br >
From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038535.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.