Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Wat is de zwarte Vuil op mijn Buiten Meubelen

? Terrasmeubilair is gevoelig voor een verscheidenheid van zwarte vuil . Sommige zwarte vuil is eenvoudig te verwijderen , wat vuil is lastiger . De lastige soorten zwarte vuil zou verouderde roet die is ingesteld op het meubilair , of schimmel die moeilijk te verwijderen zijn. Mold is een potentieel gevaarlijke vorm van zwarte markering op meubels en moet worden verwijderd om de kans op gezondheidsproblemen , zoals ademhalingsproblemen elimineren . Schimmel

Schimmelsporen verspreiden zich snel , infiltreren meubilair dat is poreus . Memnoniella schimmel is een schimmel soort schimmel die groeit op hout . Cladosporium schimmel groeit op alle soorten van tuinmeubilair . Alternaria en mucor schimmel is gevonden in de bodem onder tuinmeubilair . Deze gemeenschappelijke tuinmeubilair schimmels kunnen ernstige allergische reacties, waaronder ademnood , zoals hoesten , piepende ademhaling , loopneus en bronchiale spasmen veroorzaken . Als schimmel in contact komt met de huid , kunnen mensen huiduitslag en jeuk die varieert van mild tot ernstig te ontwikkelen. Gevoelige mensen of mensen met een verzwakt immuunsysteem kan ook gedesoriënteerd van gevaarlijke vormspore inademing geworden .
Identificatie

Mold is donker grijs , groen of licht zwart van kleur . Het kan lijken vlekkerig , met witachtig grijze secties en een fuzzy verschijning . Schimmel zal niet gemakkelijk worden gereinigd met de hand. Schimmel wordt niet verhoogd , maar ingesleten op een oppervlak zoals hout buiten .
Meeldauw

Meeldauw is een bijproduct van schimmel en kan lastig zijn voor bepaalde individuen gevoelig voor en vormen . Meeldauw maakt meubels zien er lelijk uit en bevlekt . Voorkomende vormen van schimmel op tuinmeubilair zijn botrytis , Wallemia en basidiospores .
Identificatie

Meeldauw is zwart , grijs of licht grijs van kleur. Schimmel gedijt in vochtige , warme plaatsen . Meeldauw wordt vaak gevonden op tuinmeubilair in het zuiden, waar het milieu is van nature vochtig . Vaak de gevoelige individu , zal een schimmel geur . Als meeldauw groei is wijdverspreid op meubels of meubels kussens , zal het een duidelijke muffe geur . Meeldauw draagt ​​bij allergische reacties bij mensen, variërend van jeukende huiduitslag , loopneus , braken en ademhalingsproblemen zoals astma en longinfecties .
Preventie /Solution

Schimmel op kunststof meubelen zoals hars , is eenvoudig te verwijderen met oranje olie en een schone doek . Voor schimmel op houten tuinmeubilair , gebruik maken van een mengsel van chloor , water en een borstel te verwijderen . Meubilair kan worden behandeld met schimmelwerend lak of verf te elimineren en te voorkomen dat herhaling van schimmel growth.To meeldauw te verwijderen gebruikt u een meubel schoner gemaakt voor hout , stoffering of hars meubels . Als schimmel is weerbarstiger , kan chloor en water worden gebruikt om vlekken te verwijderen . Regelmatig schoonmaken en houden van meubels droog kan helpen meeldauw groei te elimineren .
Grime

donkere en dikke hardnekkig vuil dat is niet gemakkelijk te verwijderen, maar wel een lift van het oppervlak met een aantal inspanning is vuil . Grime is vuil dat wordt gedroogd en ingesteld op meubels . Het lijkt op de consistentie van oud vet , maar komt uit met schoonmaakmiddelen bedoeld om vuil te verwijderen , of door schrobben met een harde haren borstel . Afdekken tuinmeubilair met meubels covers beschermt tegen vuil opbouw. ​​
Soil

Bruin tot zwart los vuil op tuinmeubilair is de bodem , meestal te vinden op tuinmeubilair stoel of tafelpoten . De bodem is gemakkelijk schoon te maken uit meubels met behulp van een eenvoudige katoenen doek en een mild reinigingsmiddel . Een tuinslang kan alles wat nodig is om los vuil te verwijderen . Houd tuinmeubilair buurt van vuil gebieden op het grasveld aan de bodem te elimineren zich ophoopt .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038506.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.