Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Soorten Land Swings gemaakt van Cedar

Een glanzende , gladde ceder schommel buiten een landhuis nodigt u uit om plaats te nemen en te ontspannen. De schoonheid van natuurlijke ceder, geschuurd , gebeitst en geglazuurde vervolmaakt de look van een landhuis. Er zijn verschillende types van ceder schommels , en een van hen kan een ontspannen sfeer te creëren . Porch Swing
Een schommelbank nodigt u uit om schop je schoenen uit en ontspan .

Een schommelbank op de voorkant of achterkant veranda van een landhuis is zeer uitnodigend . Cedar is een zeer zwaar hout en ceder veranda schommels moet door een sterke metalen kettingen die zijn aangesloten op het dak worden gehangen . Volgens What Price , de standaard lengte van een veranda swing is vijf meter , maar ze kunnen speciale besteld zo klein als een halve meter te komen of zo lang als 10 meter .
Yard Swing
zijn
a-frame schommels kan in de tuin worden geplaatst voor een ontspannen gevoel.

Als u niet beschikt over een voor-of achterkant veranda naar een schommel hangen , overweeg dan een ceder werf schommel . Een yard swing lijkt op een veranda schommel en meestal heeft dezelfde lengte van vijf meter , maar ze worden ondersteund door een A-frame , zodat ze kunnen worden bewogen . Volgens Sportsmans Guide , is ceder natuurlijk rot en insecten resistent . Als u deze swing plaatsen in uw tuin , wees gerust dat het een zeer lange tijd zal duren.
Plank Swing
Een basis plank schommel is leuk voor mensen van alle leeftijden.

Cedar is zeer sterk , en de basis ceder plank wordt opgehangen door twee touwen en ondersteund door de sterke tak van een boom . Deze schommelingen hebben een touw aan beide zijden en een eenvoudige houten plank om op te zitten .
Swing Set
Een schommel wordt genoten door zowel kinderen als volwassenen .

Cedar swing sets kunnen worden gebouwd om kinderen en volwassenen tegemoet te komen, maar sommige swing sets zijn gemaakt voor volwassenen . Swing sets kan worden aangepast en besteld volgens uw eigen persoonlijke voorkeuren , en vele hebben een kleine speeltuin voor de kinderen om op te klimmen . Aangezien ceder is rot en insecten resistent , het is de juiste keuze van het hout te gebruiken voor een schommel . Ook wordt gladgestreken zodat u geen zorgen te maken over kinderen potentieel krijgen van splinters .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038460.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.