Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Problemen met Opknoping een Porch Swing

een schommelbank installeren kan de veranda maken in een meer aangename ruimte met een plek om te zitten en te bekijken natuur , vermaken de gasten te begroeten of buren . De meeste kant en klare veranda schommels worden geleverd met een volledige set van ketens en hardware voor hangen , maar zelfs deze kits vereisen sommige denken en plannen van de kant van de huiseigenaar . Ruimte

Een van de grootste problemen met opknoping een schommelbank is het vinden van een plaats op de veranda met voldoende ruimte . De schommel heeft een grote speling voor en achter het. De experts van This Old House Magazine suggereren ten minste 4 meter vrije ruimte van de boog van de schommel . De ruimte onder een schommelbank , ( ongeveer 1 1/2 meter boven de grond is ideaal) moet ook voor de benen van een oppas te hangen vrij helder blijven . Ruimte problemen betekenen dat een smalle veranda voldoende ruimte voor een grote schommelbank niet kan hebben, en zelfs een ruimere veranda kan bestaande meubels nodig verplaatst uit de weg om de swing te passen.
Beveiligen de Hangers < br >

de schommelbank moet veilig genoeg om een paar honderd pond of het gewicht van een aantal volwassenen en de boeken , huisdieren of kinderen die ze kunnen dragen op de schommel te houden hangen . Het vinden van een balk die de hangers kunnen verankeren en het gewicht van de schommel en zijn lading is een probleem op sommige portieken . De website van Front Porch Ideeën en meer suggereert lokaliseren van een balk die tenminste 2x6 inch groot en voorboren gaten voor de ogen schroeven die dienen als hangers. Op veranda's met een afgewerkt plafond dat de balken verduistert , toegang tot de balken is een grote onderneming die inhoudt dat het snijden in het plafond en het vervangen of het patchen zodra hangers en kettingen van de schommel op hun plaats zitten .
< Br > Comfort en Geluid

met de swing in positie , zijn er soms problemen met de fine tuning het. Deze kunnen omvatten het verkrijgen van de swing comfortabel om sitters . Hard houten of metalen bankje schommels kan het nodig zijn kussens of een gewatteerde bekleding om comfort te bieden voor langere tijd . Sommige schommels kan ook een schokkerig , ongelijke beweging. Het toevoegen van het comfort veren is een manier om te helpen ongemak te verminderen , maar voegt kosten en leidt tot een meer complexe installatie proces .

Noise is een ander potentieel probleem als een veranda schommel kettingen, hangers en veren leeftijd. Metalen wrijven tegen metaal kan een schrille piepen dat olie of vet kan helpen om te verlichten voor een tijd.
Labor

Opknoping een schommelbank is een arbeidsintensief proces veroorzaken en huiseigenaren zonder een aantal sterke familieleden of hulpverleners kan nodig zijn om een professionele huren . Naast klimmen naar het dak van de veranda aan de hangers te installeren , zal iemand daadwerkelijk naar de swing assemblage plaats te tillen om het te hechten aan de ketens, waardoor het optillen van de zware , logge swing en houd het in positie lang genoeg voor iemand anders brengt hij de hardware. Het hele proces laat werknemers in gevaar van vallen of letsel als gevolg van het schrappen van de swing op blootgestelde voeten of handen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038449.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.