Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe te verwijderen van roest op ijzer Meubilair

Iron meubelen heeft een oude charme gecombineerd met kracht dat duurt jaren , zo lang als u zorg voor het meubilair behoren . Toegestaan ​​om te zitten in vochtige omstandigheden , maar de stukken kunnen roesten beginnen . Rust zal uw meubels beschadigen , afstomping de details, en het eten van door de metalen , met pitting plaats in het hele . Deze schade vernietigt de schoonheid en de structurele integriteit van het stuk . Ontroesten zodra blijkt essentieel te redden van de meubels uit die schade . De beste methode is om te schrobben de roest weg voordat het etsen te diep in het oppervlak . Wat je nodig hebt
Wasmiddel
Water
Schrobborstel
schone lappen
Minerale olie Electric drill
Roterende borstel boormachine
Staalwol
Smeerolie
Toon Meer instructies
1

Was de metalen met een mengsel van afwasmiddel en water , met behulp van een borstel om vuil of vuil te verwijderen . Gebruik een handdoek om zoveel mogelijk vocht te verwijderen als mogelijk , en wacht 's nachts voor het meubilair volledig drogen . Kopen van 2

Verwijder licht afzettingen oppervlakkige roest met een doek gedrenkt in minerale olie . Scrub op de roestafzettingen met een doek , met behulp van krachtige back - en-weer bewegingen van de laag van roest te verwijderen . Wrijf het oppervlak schoon met een droge doek.

Bevestig 3 een roterende borstel om een elektrische boor . Gebruik de borstel om de roest schrobben van het oppervlak van het metaal . Plaats de borstel lichtjes op de verroeste gebied en zet de boor. Voert u de borstel heen en weer over de roest , slijpen het weg totdat u de niet - geroest metaal eronder kunt zien . Na het bereiken van de heldere metaal , zet de boor om te voorkomen dat het verwijderen van niet - verroest ijzer . Veeg het metalen oppervlak met een schone doek om eventuele resten te verwijderen .
4

Wrijf het stuk ijzer meubelen met staalwol om alle resterende sporen van metalen te verwijderen. Veeg de metalen met behulp van kleine cirkels, voortdurend in beweging de wol om te voorkomen dat sporen van het polijsten proces . Veeg met een schone doek weer om roest te verwijderen.
5

Dompel een doek in smeerolie , en verspreid een dun laagje olie over de meubels te beschermen tegen toekomstige roesten . De olie vult de poriën van het metaal , waardoor roesten door vocht . Wrijf de olie in de metaal , veeg het overtollige met een schone doek , en dan wachten 's nachts voor de olie te drogen voordat u het meubilair.


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038402.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.